Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

yolka 17:39, 04 gru 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ewo z Ogródeczka, każdy zapewne już tęskni, jeszcze tylko zima i już...szybko zleci

Agnieszko
, dziękuję W sprawie skalniaka, aż musiałam do Ciebie zajrzeć w celu przypomnienia sobie i wiesz co? Nie grzesz kobieto, masz piękny skalniak w połączeniu z drewnianymi podkładami - mi się podoba

Renatko, byłam wczoraj u Ciebie i oglądałam, ale po cichutku...

Ewo z Piaskowni, Bonica piękna, tylko złości mnie po kwitnieniu, bo śmieci płatkami, no ale cóż: coś za coś...

Ewo z Pszczelarni, wydawało mi się, że ogród pokazuję z różnych stron, również mostek i pergolę... Nie zawsze mogę i chcę pokazać to, co za płotem, jak również mało pokazuję dom, ale krajobraz przed domem i za domem jest mój, z dwóch boków (za żywopłotem ligustrowym) już nie mój, ale z ładniejszej części korzystam, brzydszą omijam obiektywem...

Kasiu, oby do wiosny

Pozdrowienia dla wszystkich zaglądających

Jejku, nie wiem co bardziej mi się podoba kwiaty czy kamienie, stawiam znak równości. Pozdrawiam
AgnieszkaW 17:44, 04 gru 2014

grudniowy Jurajski...

an_tre 18:07, 04 gru 2014

Letnie widoki piękne ale i grudniowe są pełne uroku
jak zawsze lubię te skałkowe twoje klimaty
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kasiek 19:42, 04 gru 2014

Wspomnienie lata - co ja mam powiedzieć - pieknie? oklepane, bajecznie? Agus po prostu brak słów...
Grudzień u Ciebie też klimatyczny, masz dużo iglaków no i te wspaniałe skały....
Pozdrawiam i wzdycham
malgorzata_s... 19:48, 04 gru 2014

I w grudniu pięknie Buziaczki
Donia72 22:24, 04 gru 2014

Agnieszko, dziękuję i pozdrawiam cieplutko
polinka 22:40, 04 gru 2014

Grudzień jak nie grudzień. Promienie słońca, zielona trawa tylko po drzewach bez liści można poznać, że to już póżna jesień.

Pozdrawiam Agnieszko
Mala_Mi 23:24, 04 gru 2014

Przyszłam na dobranoc.... a raczej dowlokłam się ..
Na dobranoc Twoje fotki i Vivy.. i sny będą kolorowe.. innej opcji nie ma..
Milka 05:48, 05 gru 2014

Na grudzień te widoki nie wyglądają, muszę zobaczyć w końcu swój ogród, ale nie jest pewnie tak pięknie, jak u ciebie, a to znaczy, źe kolejne zmiany będą, jak sił starczy
Mariusz 05:48, 05 gru 2014

Witaj . Piszesz u mnie o lnie uprawnym, a ja odpisuje o botanicznym, ostatnio coś rozkojarzony jestem . Z jabłuszek mamy podobne gusta kronselka, Kosztela, Malinowa Oberlandzka - choć miąższ nieco za kruchy, renety w tym Piękna z Boskoop. Najbardziej w smaku przypadł mi Kandil Sinap, soczyste, słodkie o podłużnym kształcie jabłka i zwartej koronie w kształcie stożka.

A teraz lecę do twoich widoczków . Pozdrawiam