Zielona - nawet nie wiesz jak muszę wlaczyć ze swoim wnętrzem aby to trzymać w ryzach. Nie mnie jednak ta walka sprawia zarówno satysfakcję, jak i radość
Kasiek Bawarka - ja się zapytowuje gdzie sie szwędasz??
Pszczelarnia. - ja taka madra nie jestem, musiałam najpierw wygooglać skandynawskie oryginaly aby znależć zamienniki z ppolskiego papieru na allegro
Mala Mi - choinki DIY są superowe,ale u mnie ani czasu ani ochoty nie ma. Koniec roku w robocie chyba gorszy niż początek sezonu... Oby do Świąt! mój M by mnie ozlocil gdybym choinke z butelek zrobila
Ewa004 - gwiazdy juz rok temu kupione, w tym roku dokupiłam szare.
Margarete koniecznie iluminacje w sobote wlączamy!!!
Ciocia z bombkami nie ma u mnie problemu, zawsze 1/3 przy ubieraniu i rozbieraniu choinki wytłukę.....W wakacje zawsze M zmiazdzy z jeden karton w garażu... Śrdnio raz na 3 lata muszę zmianiać asortyment. Aż starch sie bać jak dlugo wytrzymają paierowe bombki!! Wnuki odziedziczą???
Sebek ja potrzebuję malutkie węże na baterie z Ikea. Dokupie jeszcze z jeden sznur w Casto lbo marzą mi się ozdobione drzewa w ogrodzie. Wybór mam ograniczony do Bulinex z Casto bo musze polaczyć węże.
Madzia ja teź weny nie mam, leze na kanapie i klikam na allegro i pinterest. Musze zaczac sezon narciarski wroci wena. A na razie odliczam dni do swiat. W niedziele planuje kupic choinke w donicy

Palnuje biel i srebro na swieta. Muszę jeszcze odpowiednie serwetki znalezc, gdybys widziala jasno-szare płócienne obrusy lub serwetki to koniecznie trab.