nie wiem.. może uda mi się ją zlozyć wtedy zrobię zdjęcie i zobaczymy ok?
Magnolio, ale ja nie widzę jakoś aby na skarpie zmieściły się drzewa, ona jest stroma i krótka. A takie jak sosna górska Pumilio mogłaby być, albo coń w ten deseń jeszcze?
może być wyższe, punktowo małe drzewka, lub smukłe krzewy- cisy krzysztof czy dawid, lub sosnaSpielberg, albo kosodrzewina Pal Maleter . A jak drzewka to może derenie jadalne ( prowadzone na 2-3 pniowe, nie więcej), albo wiśnie Amaganowa, lub już na dole skarpy buk Purple Foutain
Ty masz teraz murek na końcu skarpy, tak?
Ja bym dała duużo róż, dużo. Do tego tylko trawy ozdobne- rozplenice albo obiedki czy cos takiego i kosodrzewiny niskiej odmiany grupkami między różami. Albo zamiast kosówek berberys Atropurpurea Nana lub Green carpet czy Red Carpet . I tyle żeby było bardzo energetycznie, z mocną dominacją 1 gatunku
Tylko trawnik raczej musi iść do kamieni na skarpie całkiem, inaczej nie zmieszczę huśtawki Tam jest wąsko- wyjasnij mi, nie łapię tego. Gdzie, które miejsce?
Fajne myślę, że sie uda Kurcze, że ja nie wpadłam na poprowadzenie tak linii koło domu
Tylko trawnik raczej musi iść do kamieni na skarpie całkiem, inaczej nie zmieszczę huśtawki Tam jest wąsko. Aaa.. popatrz nie zauważyłam.. warzywniak w prostokąt..?
słuchaj, ten łuk jest taki jakna planie? Chyba ten jest 'krótszy', tak?
On mi się całkiem podoba. ja bym tu wpisała właśnie fragment koła w rabatę- tzn jej kształt byłby fragmentem koła. spróbuje to narysować
hej
To co masz zaplanowane, jest całkiem dobre. Ja bym chyba zamiast 1 małego serba dała 2 zwykłe posadzone dość blisko siebie- np 120 cm. Nie zmieszczą się tam?
Masz gdzieś zdjęcie tego prawego rogu? Jest gdzieś tutaj?
Nie bardzo mi się podoba to co jest przy samym budynku- kształty