Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:08, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Mam nadzieję w niedalekiej przyszłości zaznać tego Waszego rwetesu...

ano ba.....jakieś wianki będzie trzeba ukręcić
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:49, 14 lis 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)

hihihihihi.....taki rwetes jak my urządzamy na jednym spotkaniu, to te dystyngowane panie przez całe życie chyba nie doświadczyły

Mam nadzieję w niedalekiej przyszłości zaznać tego Waszego rwetesu...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:46, 14 lis 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Miał być maj ale miejsc w dworku nie było heh padło na czerwiec i to 11
Dredy no no odważna jesteś dziewczyna

To przynajmniej rocznicy nie przeoczysz Łatwą datę masz do zapamiętania. Ja muszę na obrączkę spoglądać bo nigdy nie pamiętam...

Dredy to jeszcze nic w porównaniu do łysej głowy jaką miałam po ich ścięciu a raczej zgoleniu

Ogród niby nowoczesny ale... 10:45, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie mija właśnie dwa lata od zamieszkania i do dzisiaj mam żarówki... Na szczęście jeszcze w tegorocznym budżecie są zaplanowane finanse na lampy
Zima idzie można zająć się domem

...to ja bardziej wytrwalsza jednak jestem...cztery lata na żarówki patrzę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:42, 14 lis 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

To całkiem tak jak my! Też się spotykamy i wymieniamy wszystkim co ogrodowe, tylko z dystynkcją przy tym różnie bywa

Jak będziecie w takim wieku jak te panie to i powaga przyjdzie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:39, 14 lis 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Boszsze, jakie Wy młode jeszcze jesteście

Kochana przeglądając różne zdjęcia ze spotkań na O. to wydaje mi się, że jesteśmy w podobnym wieku, a może jestem nawet starsza Ślub wzięliśmy po 14 latach bycia razem
Moja "przyziemna" :) pasja 10:27, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

hehe, ja mam przyjemność podwójną z weekendu o tej porze, bo i ogórd za dnia i pM wraca z pracy i jest w domu, ok odwrotnie: pM wraca z pracy i ogród za dnia .
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:20, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Może maj? A może musiało być -er w nazwie miesiąca?

U mnie kolor włosów to takie odzwierciedlenie duszy Byłam ciemna, jasna, ruda,a przez rok czasu nawet dredy miałam

Miał być maj ale miejsc w dworku nie było heh padło na czerwiec i to 11
Dredy no no odważna jesteś dziewczyna
Ogród niby nowoczesny ale... 09:21, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)

U mnie mija właśnie dwa lata od zamieszkania i do dzisiaj mam żarówki... Na szczęście jeszcze w tegorocznym budżecie są zaplanowane finanse na lampy

hahaha dokładnie w koñcu można się zająć domem
Ogród niby nowoczesny ale... 09:19, 14 lis 2014

Do góry
beta napisał(a)

tez do tej myśli dojrzewam jeśli chodzi o moją chatkę...więc już chyba czas żarówki wymienić na żyrandole?

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:04, 14 lis 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Moje ślubne wspomniania też z 2011 ale ja wierna czerni jestem

Może maj? A może musiało być -er w nazwie miesiąca?

U mnie kolor włosów to takie odzwierciedlenie duszy Byłam ciemna, jasna, ruda,a przez rok czasu nawet dredy miałam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:07, 14 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dziewczyny dzięki za pochwały avatarka Ślubne wspomnienie z 2011r. jak miałam szał na blond. Normalnie to ja ciemna jestem

Moje ślubne wspomniania też z 2011 ale ja wierna czerni jestem
Moja "przyziemna" :) pasja 07:27, 14 lis 2014

Do góry

Dobre Nie mogłam się powstrzymać aby nie zacytować

Nie mąż, nie dzieci a najważniejsza sprawa w sobotę to ogródek

Fajnie wiedzieć, że dla kogoś to też ważny punkt soboty
Pszczelarnia 07:14, 14 lis 2014

Do góry
Jestem w pracy a siedzę i beczę... Kocham góry ponad wszystko i takie widoki wywołują u mnie potężne wzruszenie i ogromną tęsknotę...

Ewuś, Twój dom i ogród to raj na ziemi, widać Wasze serce włożone w to wszystko i przypominasz mi angielską ogrodniczkę, która dba o każdy skrawek swojego ogrodu ale wszystko zgodnie z naturą.

Iza dzięki za przepiękną fotorelację.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:57, 14 lis 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Polinko, dziękuję za polecenie lektury. Wiesz, że tak jest naprawdę. Poznałam panią Angielkę lat 80 (właścicielkę cudnego ogrodu) i ona należała do takiego klubu ogrodniczego. Dystyngowane panie się spotykały i wymieniały wszystkim co ogrodowe.
Ściskam.

Ewuś książka wciąga od pierwszych stron, przyjemna lektura na jesienne wieczory. Nie jest to typowy ogrodniczy poradnik ale dużo jest opisów roślin, troszkę o naturalnej pielęgnacji ogrodu i możemy przenieść się na wycieczkę z dystyngowanymi paniami do angielskich ogrodów pokazowych. A to wszystko połączone z wątkiem miłosno-dramatycznym

Macham z mglistej Doliny Baryczy.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:49, 14 lis 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Bardzo podobał mi się serial "2 sezony z życia jednej rabatki" zwłaszcza, że zakończył się happy endem Bo połączenie hortek, gracków i bukszpanowych kulek - miodzio! A ileż trzeba się było roślin nasadzić i potem poprzesadzać, żeby dojść do tego prostego ideału - to tylko Twój kręgosłup wie
Pozdrawiam

Aga w takim małym ogrodzie jak mój wskazane takie przesadzanie z rabatki na rabatkę choć przy jesiennym przesadzaniu gracków nie było mi do śmiechu...niby banalne, najprostsze rozwiązanie a czasami najtrudniej do niego dojść
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:42, 14 lis 2014

Do góry
Dziewczyny dzięki za pochwały avatarka Ślubne wspomnienie z 2011r. jak miałam szał na blond. Normalnie to ja ciemna jestem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:04, 13 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Zdrowiej dziewczyno A jak będziesz się wybierała do Marty po drzewa to ja z Tobą

Oodaję sie oglądaniu Gardener's world. A dzisiaj w ramach rekonwalescencji zrobiłam szybką podróż do stolicy....

Coś mi się wydaje, źe podróż do Wielkopolski po drzewa będzie niezbedna, bo wybor większy.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:27, 13 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dzisiaj klub jesiennej literatury proponuje książkę typowo dla ogrodników

"Ogrody marzeń" Erica James

Niewielkie brytyjskie miasteczko-kilka eleganckich willi, stara plebania i lokalny klub ogrodnika,w którym spotykają się miejscowi wielbiciele rozmaitych roślin...

Polinko, dziękuję za polecenie lektury. Wiesz, że tak jest naprawdę. Poznałam panią Angielkę lat 80 (właścicielkę cudnego ogrodu) i ona należała do takiego klubu ogrodniczego. Dystyngowane panie się spotykały i wymieniały wszystkim co ogrodowe.
Ściskam.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 15:25, 13 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Małgosiu gratulacje z okazji narodzin wnuczka

Dziekuje Paulinko
Radość ogromna - to prawda.
Ale, ale co to za nowy avatarek, nie poznałabym....czy to twój ten magnetyzujący wzrok ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies