Ogrodowy powrót do dzieciństwa.
11:08, 14 lis 2014
ano ba.....jakieś wianki będzie trzeba ukręcić
Może maj? A może musiało być -er w nazwie miesiąca?
U mnie kolor włosów to takie odzwierciedlenie duszyByłam ciemna, jasna, ruda,a przez rok czasu nawet dredy miałam
![]()
U mnie mija właśnie dwa lata od zamieszkania i do dzisiaj mam żarówki... Na szczęście jeszcze w tegorocznym budżecie są zaplanowane finanse na lampy
Zima idzie można zająć się domem
tez do tej myśli dojrzewam jeśli chodzi o moją chatkę...więc już chyba czas żarówki wymienić na żyrandole?
Moje ślubne wspomniania też z 2011ale ja wierna czerni jestem
Dziewczyny dzięki za pochwały avatarkaŚlubne wspomnienie z 2011r. jak miałam szał na blond. Normalnie to ja ciemna jestem
DobreNie mogłam się powstrzymać aby nie zacytować
Nie mąż, nie dzieci a najważniejsza sprawa w sobotę to ogródek
Fajnie wiedzieć, że dla kogoś to też ważny punkt soboty![]()
Polinko, dziękuję za polecenie lektury. Wiesz, że tak jest naprawdę. Poznałam panią Angielkę lat 80 (właścicielkę cudnego ogrodu) i ona należała do takiego klubu ogrodniczego. Dystyngowane panie się spotykały i wymieniały wszystkim co ogrodowe.
Ściskam.
Bardzo podobał mi się serial "2 sezony z życia jednej rabatki" zwłaszcza, że zakończył się happy endemBo połączenie hortek, gracków i bukszpanowych kulek - miodzio! A ileż trzeba się było roślin nasadzić i potem poprzesadzać, żeby dojść do tego prostego ideału - to tylko Twój kręgosłup wie
Pozdrawiam
Zdrowiej dziewczynoA jak będziesz się wybierała do Marty po drzewa to ja z Tobą
Dzisiaj klub jesiennej literatury proponuje książkę typowo dla ogrodników
"Ogrody marzeń" Erica James
Niewielkie brytyjskie miasteczko-kilka eleganckich willi, stara plebania i lokalny klub ogrodnika,w którym spotykają się miejscowi wielbiciele rozmaitych roślin...
Małgosiu gratulacje z okazji narodzin wnuczka