Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:01, 13 lis 2014

anna_studio napisał(a)
Pozdrowienia i życzenia...
Zdrowia...
Ty chorujesz ??? Nie może być

Aniu teź oczom nie wierze Macham i buziam
Madzenka 21:02, 13 lis 2014

Loosiuu napisał(a)
Nie wiem czy Buki Dawyck Gold nie będą cierpieć. One nie lubią zmian poziomu wód gruntowych, a do tego potrafią się czasami przypalać. Interesowałem się nimi i w większości widziałem z poparzonymi liśćmi. Graby przesadzone z tyłu też były by fajne, ale czy nie za dużo by ich było? Z przodu, żywopłot i jeszcze przed gabionami? Chociaż z drugiej strony minimalizm w modzie
Kibicuję dalej w rozważaniu

Suuuper że to piszesz, bo u mnie i wysoki poziom wód gruntowych i palące słońce. Zatem buki out
Myślimy dalej. Graby to ostateczna ostateczność, jesli uznam, że trzeba uspokoić ogród
Madzenka 21:04, 13 lis 2014

polinka napisał(a)
Zdrowiej dziewczyno A jak będziesz się wybierała do Marty po drzewa to ja z Tobą

Oodaję sie oglądaniu Gardener's world. A dzisiaj w ramach rekonwalescencji zrobiłam szybką podróż do stolicy....

Coś mi się wydaje, źe podróż do Wielkopolski po drzewa będzie niezbedna, bo wybor większy.
Madzenka 21:09, 13 lis 2014

Polecam odcinek Gardeners World
Jest o zawilcach Honorine Jobert, przepiekny ogród Pieta Oudolfa (wielkie WOW) i Bukszpanowy zamek, odwiedzony przez naszą Anię Kulkę

https://m.youtube.com/watch?v=CE-l4yiG06M
Rench 21:39, 13 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Dzisiaj tylko przez chwilę zerknęłam na słoneczny ogród i zrobiłam kilka zdjeć. Prawdziwy listopad... w jesiennym słońcu leciały i wirowały liście, jakże to był piekny widok.

Nadla misz masz... trzeba ponownie przemysleć nasadzenia...

Przyszła różanka

Jesso,ta rabata jest śliczna,a jak tam jeszcze róże zakwitną,będzie totalny odjazd
Doczytałam o twojej chorobie,ale skoro juz dajesz radę klepać w klawiature,znaczy się dobrzejesz

Czy ambrowiec naprawdę pachnie ? Czy to tylko chwyt reklamowy.
bleebla 22:17, 13 lis 2014

Macham. Jestem w miarę na bieżąco. Czytam tylko co Ty piszesz... taki nowy system mam ha
Zdrówka życzę
tusiawka 23:08, 13 lis 2014

Też jestem na bieżąco Chyba tylko u Ciebie. tak przed snem zaglądam oko nacieszyć.
Zdrowiej.
Iwk4 23:43, 13 lis 2014

Marzenko, zgodnie z zapowiedzią analizuję twój pierwszy wątek i proszę mnie nie bij, ale muszę to tutaj wkleić, bo ja się zawsze martwiłam, ze moje rabaty takie puste, a u ciebie też wszystko wymagało czasu, gdzieś 3 lata trzeba, aby rabatki się rozrosły. Uff, jak dobrze. Czas robi swoje
Marzena2007 napisał(a)

A przed róże okrywowe (puste pole przed magnolią - bo ich na tle kory jeszcze nie widać) dosadziłam bergenie. Właściwie ta rabta jest skończona, muszę tylko żurawek dosadzić bo mi zniknęły.
Margarete 01:39, 14 lis 2014

Byłam dzieki za info o kiscieniach......u mnie póki co opuchlaków nie ma więc może....na wiosne....
Pozdrawiam
bdan 10:29, 14 lis 2014

Proszę o pomoc w wyborze drzew, u mnie na stronie 186
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies