Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

lojalna_ 09:50, 14 lis 2014

Sporo musiałam przeczytac bo u Ciebie nie tylko pismo obrazkowe ake tez i cenne rady . Jest kilka ogrodów do których wchodze i musze sie cofnac bo mi kilka ostatnich stron to za mało Twój do nich nalezy.

Czy ten odkurzac daje rade z tymi igiełkami i jak bede kupowała to na co mam zwrócic uwage ...bede miała podobny problem z igłami z swierka ...

Klon u Ciebie ma niewiarygodnie duzo lisci u mnie łyso... Piekne zdjecia kamyków nadmorskich ...szarosci miodzio

beta 10:45, 14 lis 2014

polinka napisał(a)

U mnie mija właśnie dwa lata od zamieszkania i do dzisiaj mam żarówki... Na szczęście jeszcze w tegorocznym budżecie są zaplanowane finanse na lampy
Zima idzie można zająć się domem

...to ja bardziej wytrwalsza jednak jestem...cztery lata na żarówki patrzę
malkul 17:33, 14 lis 2014

Magda70 napisał(a)

Witaj Ewkakonewka
Wesolo to bylo...ostatnio zapuścilam wątek i troszkę smutno się zrobilo - ale nadrobimy to

A oto moja cuuuudowna sesleria skalna. Ma roczek.
Jeszcze muszę tu wymienić graba i będzie git.

Cudowana ta rabata z seslerią!!
ewa004 17:51, 14 lis 2014

Buziaki
Iwk4 18:20, 14 lis 2014

Plakaty z plaży fajnie idą w nowoczesny klimat. Czasami żałuję, że mój M kocha starocie, stare obrazy, antyczne meble dębowe, przedwojenne zegary. Gdybym robiła swoje własne wnętrze, twoje obrazy - zdjęcia znalazły by swoje miejsce. A tak wiszą u nas stare fotografie dziadków i pradziadków ...

Modrzewiowa rabata trochę wprowadza mnie w klimat wspomnień o moim modrzewiu, który sobie rósł w rogu ogrodu. Kochałam go przez całe lato i nienawidziłam jesienią, kiedy zrzucał igły
Magda70 18:43, 14 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Plakaty z plaży fajnie idą w nowoczesny klimat. Czasami żałuję, że mój M kocha starocie, stare obrazy, antyczne meble dębowe, przedwojenne zegary. Gdybym robiła swoje własne wnętrze, twoje obrazy - zdjęcia znalazły by swoje miejsce. A tak wiszą u nas stare fotografie dziadków i pradziadków ...

Modrzewiowa rabata trochę wprowadza mnie w klimat wspomnień o moim modrzewiu, który sobie rósł w rogu ogrodu. Kochałam go przez całe lato i nienawidziłam jesienią, kiedy zrzucał igły

Fotografie dziadków i pradziadków, starocie mają swój urok. Podoba mi się ale u kogoś... Ja bym się w takich wnętrzach na dłuższą metę nie odnalazła.

A z modrzewiem dokładnie tak jest - kocham go wiosną i latem a jesienią mnie w.... denerwuje

tusiawka 19:14, 14 lis 2014

Mój klon też ma jeszcze troszkę liści, za to miłorząb już dawno łysy.
Seslerię mam i ja, i chyba kostrzewę na nią wymienię bo jest ładna przez cały rok.

leon60 19:16, 14 lis 2014

tusiawka napisał(a)

Seslerię mam i ja, i chyba kostrzewę na nią wymienię bo jest ładna przez cały rok.

Pokażesz ?
babka 19:34, 14 lis 2014

Magda70 napisał(a)

poszlam w ten styl...
Zdjęcia robilam sama...na urlopie Kolega z drukarni wykadrowal i są w pionie.
Co Ty na to?

Jaa cie! Cudowności ! a ja właśnie szukam jakiegoś pomysłu na ścianę, że też nie mam w swoich zbiorach foto nic tak subtelnie pięknego U mnie głównie psy
babka 19:38, 14 lis 2014

Magda_ napisał(a)
Hejka kobietko w końcu doczekałyśmy się zdjęć fajnie jesiennie kolorowo się u Ciebie zrobiło

Madzia czy możesz mi rozszyfrować skrót carex FC - szukam zamiennika dla stipy i może ta trawka byłaby dobra - jest taka lekka i zwiewna

Hej Magda z wymarzonego kilka stron wcześniej o to samo pytałam to carex Forested Curls (mam nadzieję, że Magda mnie nie pogoni za rządzenie się w jej wątku )