Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 15:24, 13 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Tak, spacer był bardzo udany.To widać.

U mnie kilka czerwonych listków, a reszta zieloniutka.

Moja Julinna tez powolutku ale rudzieje....miałam kiedys 2 te berberysy niestety jeden przemarzł którejś bezśnieżnej zimy, ostał sie jeden....
Buziaki Aniu - czekam niecierpliwie na niedziele rano - juz sobie przypomnienie w telefonie zrobiłam...
Margarete 15:25, 13 lis 2014

polinka napisał(a)
Małgosiu gratulacje z okazji narodzin wnuczka

Dziekuje Paulinko
Radość ogromna - to prawda.
Ale, ale co to za nowy avatarek, nie poznałabym....czy to twój ten magnetyzujący wzrok ?
Bogdzia 22:32, 15 lis 2014

Widziałas juz wnusia??????????????????????
Margarete 22:53, 15 lis 2014

Bogdzia napisał(a)
Widziałas juz wnusia??????????????????????

Tylko na zdjęciach niestety, wizyta dopiero w planach...daliśmy im troche czasu i spokoju dla siebie, wiesz jak im sie tam zwalimy z nocowaniem itd to dużo zamieszania....najpierw muszą sobie sami wszystko poukładać, wejśc w rytm dnia, nocy...i dzidzius też. Także wszystko jeszcze przede mną...

Margarete 22:56, 15 lis 2014

Dzisiaj ogrodowy dzien, no może pól dnia....porządki, dosadzanie jeszcze niektórych roślin z "odzysku" po likwidacji donic tarasowych, jutro też jeszcze będzie co robic.........ale coraz zimniej i taka mżawaka była....niemiło. A prac jeszcze sporo przede mną ......ale dam rdę i wyrobie sie może choc w norweskej prognozie widziałam 0 stopni w dzien na następny weekend u nas...........brrrrr czas wyciągnąc ciepłe czapki i rękawiczki.
paniprzyroda 00:37, 16 lis 2014

Bardzo mądrze mówisz, taki wyjazd to nie wizyta na pół godziny.
Sadzenie i porządki w ogrodzie i ja dziś zaliczyłam, już lampy przy drodze świeciły jak wróciłam, a zaczęłam o dziewiątej, ale przyjemnie było, bo bez wiatru i mżawki. Zostawiam pozdrowienia.
Toszka 00:54, 16 lis 2014

Gratuluję wnusia
Jak będziecie go odwiedzać to pamiętajcie o jakimś drobnym, kobiecym prezencie dla mamy - kobiety w tym czasie potrzebują dowartościowania
polinka 09:47, 16 lis 2014

Toszka napisał(a)
Gratuluję wnusia
Jak będziecie go odwiedzać to pamiętajcie o jakimś drobnym, kobiecym prezencie dla mamy - kobiety w tym czasie potrzebują dowartościowania

Brawo Toszka
Krys 21:26, 16 lis 2014

Oj Małgosiu troche spóżnione gratulacje z okazji narodzin wnuczka
Margarete 21:29, 16 lis 2014

paniprzyroda napisał(a)
Bardzo mądrze mówisz, taki wyjazd to nie wizyta na pół godziny.
Sadzenie i porządki w ogrodzie i ja dziś zaliczyłam, już lampy przy drodze świeciły jak wróciłam, a zaczęłam o dziewiątej, ale przyjemnie było, bo bez wiatru i mżawki. Zostawiam pozdrowienia.

Ja dziś lewdo powłócze nogami........najpierw 2 godziny ostrego spaceru po lesie na kijach (tylko pies był prze-szczęśliwy), w szybkim temoie i naprawdę dało mi to w kość a potem porządki w ogrodzie do późnego popołudnia......dotleniłam sie dziś za wszystkie czasy.....ale warto było sie pomęczyc i dla siebie, dla zdrowia i dla ogrodu
Buziaki !