Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 23:18, 17 maj 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Na szczescie nie placilam, mialam zaplacic przy odbiorze

a ja zaplacilam prawie miesiąc temu ponad 3stówy i w poniedzialek się dowiedzialam, że wymarzly i nie będą mieli, mieli zwrocić kasę, ale jej nie widzę
Rododendronowy ogród. 23:01, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Andziula gdyby nie to że w ten weekend nie mam z kim dzieci zostawić pewnie bym Cię zabrała ze sobą i też ubolewam...

A ja bym chciała Was poznac .( i też ubolewam jak Ana) . Jeszcze ubolewam bardzo nad tym że niestety te największe rh nie rozwiną do soboty pąków. Za długo jest zimno a dzisiejsza noc ma byc nawet mroźna. Chyba sama im te pąki pootwieram.
Mój mały raj na ziemi :) 22:58, 17 maj 2012

Do góry
PWL niezłe
Lecę w kulki... 22:56, 17 maj 2012

Do góry
taki 'czyścik' widziałam gdzieś ostatnio w jakiejś gazecie ogrodniczej
Rododendronowy ogród. 22:54, 17 maj 2012

Do góry
Andziula gdyby nie to że w ten weekend nie mam z kim dzieci zostawić pewnie bym Cię zabrała ze sobą i też ubolewam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:51, 17 maj 2012

Do góry
Niage napisał(a)
Avatarek jak najbardziej ogrodowy, bo tak wyglądają nasze prace w ogrodzie, przeważnie na poziomie "0", a minę też taką bym miała, gdyby mi ktoś przeszkadzał

Rabata już mi się bardzo podoba
Ciekawe, czy wylęgły się w tym gnieździe jakieś ptaszki.

gniazdo puste, ale stałam dzisiaj w oknie i patrzyłam, nagle przefrunol jakis ptaszek i wlecial w kule cisową, zaintrygowal mnie i jak przestało padać (wreszcie po trzech dniach) poszłam popatrzec a tam śliczne gniazdko ale puste może się wprowadzi..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 17 maj 2012

Do góry
BEATA_S napisał(a)

a wiecie że dzisiaj znalazlam w jednym cisie gniazd ptasie

Matko! Jeszcze Babcią zostałaś

Beata Ty wypluń te słowa!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:44, 17 maj 2012

Do góry
żeby nie bylo slodko, miło i przyjemnie mam dylemata.... wytyczałam tą nową rabatę gdzie rosną świerki i mialy pozostać, ale okazuje się że na projekcie świerki rosna w innym miejscu żeby było jak w projekcie musiałabym je przesadzić co nie jest mi na rękę.... co robić, co robićj? muszę szybko podjąć decyzję gdybym nie przesadzała to nie zmieszczą się rh w takiej konfiguracji jak na projekcie.. Jak myslicie przesadzać świerki (M mnie udusi) czy zostawic jak jest i nie sadzić RH w półkolu i zrezygnowac z jednej brzozy?
wg projekt

tak jest. tzn te świerki są w tych miejscach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a wiecie że dzisiaj znalazlam w jednym cisie gniazd ptasie

Matko! Jeszcze Babcią zostałaś
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:32, 17 maj 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Aniu ktore cisy Ci padly? Te ktore byly za niskie?? Musze pogrzebac, nie na czasie jestem...

Ale nie znalazlam Za to znalazlam fotki "bez kija nie podchodz" - boskie! Ale pieknie sie u Ciebie robi! A stozek bukszpanowy wymiata! Ale wypasiony!

TAK TE!!!! a wiecie że dzisiaj znalazlam w jednym cisie gniazd ptasie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:31, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
haha liczę na foty zatem ;D koniecznie!!!!!

U szefowej nie zrobiłam, ogladałam, nie traciłam cennego czasu na fotki. U Gabik mamy z Anią WM i jeszcze kasiog przez 5 sekund widziałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:29, 17 maj 2012

Do góry
haha liczę na foty zatem ;D koniecznie!!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:28, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
poczytałam i powiem hmmmm nieźle, nie życzę takich ekscesów więcej.... a do Bożenki jak się wybierasz?

Ania nie pytaj rowerem z bukszpanami na plecach
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:24, 17 maj 2012

Do góry
poczytałam i powiem hmmmm nieźle, nie życzę takich ekscesów więcej.... a do Bożenki jak się wybierasz?
Mój mały raj na ziemi :) 22:10, 17 maj 2012

Do góry
wpadam patrzę i co widzę nieszczęście.... no żesz.... masakra taka śliczna brzózka... tez bym wyła!
Idę dalej i raj widzę, piękny trawniczek, zieloniutko dookoła, i cudne rh marzenie...
Osatnio mialam wątpliwa przyjemność rozmawiać z 'ogrodnikiem' ktory stwierdził że szkoda u nas sadzić rh bo po pierwsze wymarzają a po drugie KRÓTKO kwitną. Dureń!!!!
Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 21:55, 17 maj 2012

Do góry
andziulka napisał(a)

Andziula i co kupiłaś już begonie?

Aniu, jeszcze nie. Kupię najpóźniej w sobotę. Dziś padało cały dzień i było zimno Nie wychodziłam z domu

późnym popołudniem wkońcu się przejaśniło chociaż jeszcze zimno.... Jadę jutro na ryneczek zobacze begonię w ubiegłym roku kupowałam po 2zł
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:40, 17 maj 2012

Do góry
pomiędzy ogórkową a pulpetami dobrnełam do końca... uśmiałam się przy tym niewąsko.
Gdyby nie to że na zewnątrz domu nie pasuje mi stara cegła to planowaną ścianę ze stali zamieniłabym na ceglaną jak w inspiracjach które pokazywał Rysiek... Uwielbiam ją za klimat, ku zdziwieniu mojego ojca gdy ją pierwszy raz u mnie w domu zobaczył
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:07, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
witaj Izo, dodaje do ulubionych Twój wątek baaardzo lubię starą cegłę...idę czytać dalej

Ana byłaś pierwsza bo ja w tytule też chciałam o ugorze napomknąć ... tylko ja byłam u Ciebie i ugoru nie widzę ... a zza okna łany całe mam ... więc może machniom )))
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:24, 17 maj 2012

Do góry
popcarol napisał(a)

a ja zastanawiam się gdzie kupić takie ostróżki ...

pewnie gdzieś znajdziesz, fajnie do twojego ogrodu będą pasować jak coś znajdę, to ci podeślę

na targu w Oswieciumiu u moich rodzicow byly po 6 czy 7 zlotych, piekne, kwitnace, biale, jasnoniebieskie i ciemnonoebieskie Mam po jednej z ubieglego roku, niedlugo beda kwitnac!!
Jakby bylo jakies ogrodowiskowe spotkanie koncem lata moge kupic i przywiezc

Karola, złota dziewczyna z ciebie
teraz tylko trzeba pokombinować, co tam za imprezki się szykują na koniec lata i gdzie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:55, 17 maj 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

a ja zastanawiam się gdzie kupić takie ostróżki ...

pewnie gdzieś znajdziesz, fajnie do twojego ogrodu będą pasować jak coś znajdę, to ci podeślę

na targu w Oswieciumiu u moich rodzicow byly po 6 czy 7 zlotych, piekne, kwitnace, biale, jasnoniebieskie i ciemnonoebieskie Mam po jednej z ubieglego roku, niedlugo beda kwitnac!!
Jakby bylo jakies ogrodowiskowe spotkanie koncem lata moge kupic i przywiezc
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies