tak od Szmita, nie pamiętam odmiany musiałabym pogrzebać...
pogrzebałam i wychodzi że to georgia peach rabatę pokaże jak skończę teraz nie ma co pokazywać syfu dookoła
stwierdziłam nic na siłę powiedzialam mojemu M że wykopie i nie wsadzę nic, śmiał się że nie wierzy nie mówie też 'nie' bo jak coś znajdę przy okazji to kto wie ...
Ana super działasz w ogrodzie Fotka przy pracy bije wszystko Rabata z cisami nabiera charakteru Właśnie jak tam one się mają? Lepiej już?
wsumię zostało 3szt które żyją... gdyby nie lało to jedną z cisowej rabaty dzisiaj bym wykopała... pisałam już Marzenie, że pogodziłam się z ich stratą widocznie nie były mi pisane, trudno....
Szkoda Piękne były i troszkę kosztowały... Co wsadzisz w zamian? Będziesz szukać innych cisów?
Ana minimalistyczne jak najbardziej.Ale od ciągłego ostatnio przesiadywania na forum lista roślin must have w moim ogrodzie z dnia na dzień się powiększa.
Normalnie siebie nie poznaję hehehehehe.Wczoraj jakiego focha miałam, całe popołudnie zajęte (wywiadówla w szkole + próba w kościele córki do Komunii ) i czasu wyjść do ogrodu nie było.Normalnie co się ze mną dzieje
Ana super działasz w ogrodzie Fotka przy pracy bije wszystko Rabata z cisami nabiera charakteru Właśnie jak tam one się mają? Lepiej już?
wsumię zostało 3szt które żyją... gdyby nie lało to jedną z cisowej rabaty dzisiaj bym wykopała... pisałam już Marzenie, że pogodziłam się z ich stratą widocznie nie były mi pisane, trudno....
No własnie , chyba się pozbędę innego białego i na jego miejsce kupię Peterka.
on duży rośnie? może do qumicum dokupie Peterki dla mojego Piotrusia
Mój jest u mnie jakies 4-5 lat i ma około 1,3 m tak mi sie wydaje , w książce piszą o 1,5 m po 10 latach ale docelowo nie wiadomo, myślę ze ponad te 1,5 bedzie.