Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:11, 16 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
nigdy ale to nigdy nie posłucham jak mnie ciekawość wierci ... to nie mogłam jak biały człowiek 10 pierwszych i 30 ostatnich ... odrobiłam lekcje do 190 !!! ha ... z jakim skutkiem pomroczności to wiemy ... no ale jak doczytałam o sukcesie podróżniczym kożelanki to oddaję palmę pierwszeństwa ...

w trakcie nadrabiania ustaliłam co następuje ...

analiza wieku pokrętnie tutaj liczona pokoleniami bardzo sprytna i choć matematyka ma dla mnie więcej tajemnic niż IPN to po godzinie alpejskich kombinacji ustaliłam sama z sobą bez ściągania, że mam 24 latka uprzejmie 16 - oma uszczęśliwiam Juniorkę ... wynik lokuje w grupie trzymającej władzę

gdybym takim kurduplem nie była to pomogłabym chętnie te szyby myć w zamian za szczepkę bambusa bo sąsiad na wysadzenie dawno zasłużył (np dywan zarzucił na płot !!! musze dodać - mieszkam w mieście !!!) - ale cóż z ziemi do poziomu opanowanego przez panią Zosię ledwo dostanę (i to na pacach i z gazety) ... a drabina ! - o nie - na 10 cm szpilkach mam lęk wysokości dlatego idę przez z życie z wytrzeszczem za okularami skrywanym ...

gotujący małż to więcej niż zielona karta i wygrana w totka razem wzięte ... wiem bo sama posiadam ... ale mój nie miał wyjścia po tym jak podsłuchał konsultacje kulinarną te 16 lat temu "... mamo to co dalej z tą zupa wiśniową bo wywar z kości już mam" ... tak trzymać

przez święta i trudne sprawy z telenowelą w tle dotarłam w tempie TGV do OBI i na wypoczynku zakończyłam ...

skręca mnie w kwestii : wodnej ściany na jakim jest etapie ...? ... grabowy żywopłot ... chyba kcem taki ... nie mam pojęcia jak to na p... wygląda co majstry zadeptały ale wygooglam ... i mam pomysła aby szefowa wprowadziła limit stron na dobę bo mi czasu na literaturę braknie

Szalona jesteś i pisz dalej tak kwieciście, moze poprowadzisz mój wątek ?????
Konstancja30 19:11, 16 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irciu pomysł na wiśnie dobry , ja mam też wygwizdów , zorbię w weekend fotki jak sa u mnie posadzone zgodnie z projektem.

oj zrób zrób ... koniecznie ... wklejałaś gdzieś projekt?
Madzenka 19:12, 16 maj 2012

Iza abyś się wreszcie mogła wyspać i szukać nie musiala link ze ścianą wodną
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1491-kiedys-bedzie-tu-pieknie?page=251#post_2
Madzenka 19:13, 16 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Irciu pomysł na wiśnie dobry , ja mam też wygwizdów , zorbię w weekend fotki jak sa u mnie posadzone zgodnie z projektem.

oj zrób zrób ... koniecznie ... wklejałaś gdzieś projekt?

Niestety nie bo jest to taka wielka płachta, że trudno ją zeskanować, pokserowałam sobie na stronki i wkopuję rośliny .....
A ponadto copyright
Madzenka 19:14, 16 maj 2012

Lecę do Lecę w kulki aby zobaczyć czy są nasze zdjęcia i ligustry z Holandii
ana_art 19:19, 16 maj 2012

Marzenko czy cena bukszpanów się zmieniła? bo nie wiem czy dobrze wyczytałam u Irenki...
Mala_Mi 22:28, 16 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

nigdy ale to nigdy nie posłucham jak mnie ciekawość wierci ... to nie mogłam jak biały człowiek 10 pierwszych i 30 ostatnich ... odrobiłam lekcje do 190 !!! ha ... z jakim skutkiem pomroczności to wiemy ... no ale jak doczytałam o sukcesie podróżniczym kożelanki to oddaję palmę pierwszeństwa ...

w trakcie nadrabiania ustaliłam co następuje ...

analiza wieku pokrętnie tutaj liczona pokoleniami bardzo sprytna i choć matematyka ma dla mnie więcej tajemnic niż IPN to po godzinie alpejskich kombinacji ustaliłam sama z sobą bez ściągania, że mam 24 latka uprzejmie 16 - oma uszczęśliwiam Juniorkę ... wynik lokuje w grupie trzymającej władzę

gdybym takim kurduplem nie była to pomogłabym chętnie te szyby myć w zamian za szczepkę bambusa bo sąsiad na wysadzenie dawno zasłużył (np dywan zarzucił na płot !!! musze dodać - mieszkam w mieście !!!) - ale cóż z ziemi do poziomu opanowanego przez panią Zosię ledwo dostanę (i to na pacach i z gazety) ... a drabina ! - o nie - na 10 cm szpilkach mam lęk wysokości dlatego idę przez z życie z wytrzeszczem za okularami skrywanym ...

gotujący małż to więcej niż zielona karta i wygrana w totka razem wzięte ... wiem bo sama posiadam ... ale mój nie miał wyjścia po tym jak podsłuchał konsultacje kulinarną te 16 lat temu "... mamo to co dalej z tą zupa wiśniową bo wywar z kości już mam" ... tak trzymać

przez święta i trudne sprawy z telenowelą w tle dotarłam w tempie TGV do OBI i na wypoczynku zakończyłam ...

skręca mnie w kwestii : wodnej ściany na jakim jest etapie ...? ... grabowy żywopłot ... chyba kcem taki ... nie mam pojęcia jak to na p... wygląda co majstry zadeptały ale wygooglam ... i mam pomysła aby szefowa wprowadziła limit stron na dobę bo mi czasu na literaturę braknie

Szalona jesteś i pisz dalej tak kwieciście, moze poprowadzisz mój wątek ?????

Marzenka.... nie obraź się, że na Twoim wątku ale ja się chyba zapisze do fanklubu Konstacji.- Izy........ wreszcie coś ciekawego w telenoweli pod nazwą "Ogrodowisko"....... no....tekst mnie rozłozył na łopatki.... Joance ostatnio dowcip się stępił.. czasami Jotka coś śmiesznego napisze.... I albo ja łażę nie tam gdzie trzeba,.... wiec mykam do Izy...... a tym razem wybacz, Ciebie muszę porzucić
Madzenka 22:32, 16 maj 2012

Aniu ja podzielam Twoją miłość do Konstancji. Wiesz jak będzie jeden wątek na ktorym będzie się coś działo łatwiej będzie to ogarnąć Więc przenosimy sie do Izy, tylko Ania coś ze swojego barku przynieś, ja szkło dostarcze
anieszka 22:45, 16 maj 2012

GabiK napisał(a)
W kwestii manikiuru na żałobę proponuję lakier ciemnozielony, w kolorzy cisowym lub bukszpanowym, przykryje czarne. A dla zaawansowanych kwiaty hortensji rozrzucone na kilku paznokciach.

Marzenko, dlaczego 16 szt? Wg. mnie powinnam transportować 17 (8 Anuli + 4 Boćka + 5 moich).

Boćku, nie dziel skóry na niedźwiedziu, bukszpany jeszcze nie u płota. Jeszcze daleka droga przed nimi.

A myślałam że tylko ja muszę szorować pazurki Dzisiaj nawet zakupiłam morski lakier , co by było jak trzeba , bo w pracy wstyd
anieszka 22:51, 16 maj 2012

Przyszłam się przywitać i ....................wsiąkłam
Piękny dom i super ogród, a o świetnych tekstach nie wspomnę