ale to nie tam te wiśnie - w innej szkółce, zdecydowanie bardziej mi się podobały niż tamte, ale i tak się zastanawiam czy nie za wysokie.
Jak moje brzózki dojadą to wstawię zdjęcia, ale patrząc w Twoim wątku to będą podobne... raczej podnieśli ceny - nie było tylko opisu i trochę się bałam czy to na pewno ta odmiana.
a przypomnij mi na jakiej wysokości Twoje wiśnie są szczepione, bo widziałam dziś w dobrej cenie, ładne ale boję się, że za wysoka wysokość szczepienia bo to jest ok 250 cm, moje mają być 1 m od ogrodzenia które ma 150 cm, więc korona pojawiałaby się o metr wyżej.
Główkuję co zrobić...
u mnie dziś takie samo zadanie miała 5 - letnia córa, latała z wężem i podlewała roślinki, trawnik, zadowolona była na całego i nawet jej się długo nie nudziło
Taras z płyt jest 4x3,60, z desek 2,5mx 3m- ten bedzie mały,jest to strona południowa.Naprzeciw ściany, czyli z miejsca gdzie zdjecie było robione chciałabym drzewa dajace cień i myślałam o klonie globosum(3 szt),pomiedzy nimi trawy ML-ale niewiem czy sie nadaje, i myslałam zamiast niego albo o platanie albo o tulipanowcu, jak bedą usytuaowane pokaże zdjęcie na dniach
Kasiu, jakie piękne dzisiejsze zdjęcia - w słońcu Twój ogród już się robi piękny.
A co do żurawek mi się podobała najbardziej chyba Twoja pierwsza propozycja, ale ja się nie znam, to tylko tak rzucam mimochodem
fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
Jaka to jest strona świata?
fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
Jaka to jest strona świata?