Zdjęcia tarasu nieskończonego, zostały jeszcze 2 rzędy do ułożenia, i oczywiście trzeba je wyczyścić,ale w koncu bedę mogła coś tam sadzić.Gdy skończymy ten taras z płyt, obok niego będzie taras z drewna...Taras ten jest pod domem,blisko wyjścia z salonu.
fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
Jaka to jest strona świata?
fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
Jaka to jest strona świata?
Dziękuję za miłe słowa, az sie zarumieniłam.Ten drugi taras będzie z modrzewia syberyjskiego, chciałabym najbliżej zbliżony kolor do orzecha, ten z desek chciałabym aby był taki bardzo elegancki, bo będę na niego patrzeć z salonu i chciałabym mebelki na niego z technorattanu, ale nie sofa, tylko mały stolik, 2 fatole i 2 podnózki a poduchy w kolorze turkusowym.
Taras z płyt jest 4x3,60, z desek 2,5mx 3m- ten bedzie mały,jest to strona południowa.Naprzeciw ściany, czyli z miejsca gdzie zdjecie było robione chciałabym drzewa dajace cień i myślałam o klonie globosum(3 szt),pomiedzy nimi trawy ML-ale niewiem czy sie nadaje, i myslałam zamiast niego albo o platanie albo o tulipanowcu, jak bedą usytuaowane pokaże zdjęcie na dniach