Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 21:49, 21 kwi 2015

Efffa 21:50, 21 kwi 2015

Zdjęcia tarasu nieskończonego, zostały jeszcze 2 rzędy do ułożenia, i oczywiście trzeba je wyczyścić,ale w koncu bedę mogła coś tam sadzić.Gdy skończymy ten taras z płyt, obok niego będzie taras z drewna...Taras ten jest pod domem,blisko wyjścia z salonu.
limonka 21:53, 21 kwi 2015

Efffa napisał(a)

O jak miło, ze sie wypowiedziałaś na temat klona,dziekuję, ja oczywiście czytałam wszystko na O. o tych klonach, ale powiedz mi czy one sprawiają jakieś problemy,

Z tego co wiem, klony nie przysparzają problemów, chyba że masz podmokły teren?
rumiankowa 22:07, 21 kwi 2015

Rewelacja jaka spójość stylu i kolorów! Piękny taras, ciekawa jestem też drewnianego. Jakie drewno i w jakim kolorze tam będzie?
lindsay80 22:13, 21 kwi 2015

fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
Jaka to jest strona świata?
lindsay80 22:13, 21 kwi 2015

fajnie, fajnie - pokaż jeszcze fotkę z dalszej perspektywy i napisz jakie wymiary będą jednego i drugiego i jak one względem siebie będą usytuowane i gdzie te nasadzenia mają sie pojawić?
IzaK 22:16, 21 kwi 2015

ładne płyty czy to La Linia?
Efffa 23:18, 21 kwi 2015

rumiankowa napisał(a)
Rewelacja jaka spójość stylu i kolorów! Piękny taras, ciekawa jestem też drewnianego. Jakie drewno i w jakim kolorze tam będzie?

Dziękuję za miłe słowa, az sie zarumieniłam.Ten drugi taras będzie z modrzewia syberyjskiego, chciałabym najbliżej zbliżony kolor do orzecha, ten z desek chciałabym aby był taki bardzo elegancki, bo będę na niego patrzeć z salonu i chciałabym mebelki na niego z technorattanu, ale nie sofa, tylko mały stolik, 2 fatole i 2 podnózki a poduchy w kolorze turkusowym.
Efffa 23:24, 21 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)

Taras z płyt jest 4x3,60, z desek 2,5mx 3m- ten bedzie mały,jest to strona południowa.Naprzeciw ściany, czyli z miejsca gdzie zdjecie było robione chciałabym drzewa dajace cień i myślałam o klonie globosum(3 szt),pomiedzy nimi trawy ML-ale niewiem czy sie nadaje, i myslałam zamiast niego albo o platanie albo o tulipanowcu, jak bedą usytuaowane pokaże zdjęcie na dniach
Efffa 23:24, 21 kwi 2015

IzaK napisał(a)
ładne płyty czy to La Linia?

Tak Iza dokładnie to te płyty, masz je tez?