Łukasz, ale jakich pięknych kwiatków
Ja mam róże takie ze szkółki pobliskiej. Nie mam angielek, bo sobie na nie nie mogłam pozwolić. Cieszę się z tych, co mam. Dziś porządkowałam jedną rabatę różaną i się cieszyłam, ze w tym roku będą już większe. Ale faktycznie kłują. Dziś mnie nawet jedna za ucho złapała, jak się przy nich schylałam
Trzymam kciuki za twoją rabatkę.
Patrzyłeś za bylinami u Finki?
Reniu, nie skracałam korzonków. Wykopałam bardzo głęboki dołek i ułożyłam korzonki pionowo, a potem zasypałam ziemią kompostową. Właściwie mogłam je skrócić. Zmusiłoby to je do wypuszczenia nowych korzonków. No trudno, już są na miejscu.
Iwonko po takich kwiatuszkach od Ciebie jak mogłabym nie mieć lepszego humorkuDziękuję
Dzisiaj nawet wyszłam na ogród, pomimo paskudnego wiatru,i pobiegałam z wężem.
Zdecydowałam, że nie ma co marudzić.Trzeba robić na prosto tak jak chcęI już nie dumać o łukach.Zmienić zawsze można, jak u Ciebie
A roślinki zweryfikuje czas
Lawenda u Magnolii śliczna. A u ciebie Ana za chwilkę fiolety dadzą czadu w rumiance. Ślicznie będzie. Nie mogę się napatrzeć na twoje żurawki. Tak w słońcu się mienią kolorem
Jolu, koniecznie zajrzyj do mnie na stronę 521. Dla ciebie dziś zrobiłam fotki bukszpanów z O, jak wysadzałam z doniczek. Mam nadzieję, że ty nie masz takiej niemiłej niespodzianki. Daj znać, gdyby co https://www.ogrodowisko.pl/watek/4579-ogrodek-iwony?page=521