Olu jak się ma taki piękny ogród jak Ty, ten brak cienia można przeboleć
A za parę lat jak się drzewa rozrosną to i trochę cienia się zrobi i dla brunery też się znajdzie miejsce.
szykuje się zatem niedzielna fotorelacja - jak zwykle u Ciebie zakupy extra!
Też myślę nad buczkami - wszystkie bordowe odmiany mi się podobaja, chyba będzie wyliczanka jak przyjdzie do decyzji
nie Ty pierwsza przekonujesz się wiosną, że to co jesienią kupiłaś jako jeden kolor, jesienią okazuje się innym kolorem
Mi się podobają te fioletowe w trawce
I donice... miodzio!
Zajrzyj na 34 stronę, tam był taki pierwszy projekt, ostatecznie troszkę inaczej to będzie wyglądać bo donice będą niższe, przez co więcej będzie też tej żaluzjowej zabudowy - ale ogólna koncepcja się nie zmienia - tylko kolor ma być szary.
A tarasik o ile pogoda pozwoli może "pęknie" już w poniedziałek.
tak Kasia to brunera, w ciągu tygodnia chyba potroiła swój rozmiar i zakwitła - lubię ją
fajnie wygląda obok miodunki - szczególnie jak obie rosną w cieniu.
Kojarzę, że na wcześniejszym etapie, zastanawiałaś się też nad tymi roślinami, bodajże do swojej długiej donicy, tak?
Renia, oby na koniec się podobało, bo na razie to tylko zarys widać, ale dziś przyjechały już daszki więc w przyszłym tygodniu znowu coś się zmieni.
Niestety na przęsła poczekamy sobie aż 8 tygodni.
cudne trawki, też je bardzo lubię, a w ubiegłym roku jak je za pierwszym razem zobaczyłam to podchodziłam jak jeż do kota, trzeba było trochę czasu żeby się w nich zakochać
kawał naprawdę ciężkiej pracy musiałaś mieć przy tych serbach to Ty jesteś taka babka do tańca i do różańca, z jednej strony robótki ręczne z drugiej ciężkie prace w ogrodzie.
A serbów też będziesz dokupować teraz?
Ja dziś obdzwoniłam 3 miejsca i już nie ma kopanych, a u nas dziury już czekają, muszę szybko coś wyszukać w dobrej cenie, bo potrzebuję aż 15