Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać?

Kasia73 12:06, 18 kwi 2015

Ja po dłuższym namyśle zostaję w domu

Ps
Pytałaś dereni ivory halo nie kupiłam. Tak że jeśli je znajdziesz we Wrocławiu to daj znać
Kamajla 19:13, 18 kwi 2015

Kasia73 napisał(a)
Ja po dłuższym namyśle zostaję w domu

Ps
Pytałaś dereni ivory halo nie kupiłam. Tak że jeśli je znajdziesz we Wrocławiu to daj znać

A ja byłam 3 pozostałe Aureospicaty posadzone i zdjęta darń z kolejnych 3 przęseł. Świerki serbskie zamówione. Tuje przesadzę. Choiny może u BK? Zobaczymy po ile. Trochę mi się nie chce po 3 sztuki jechać taki kawał...

Dereni nadal nie udało mi się namierzyć w naszej okolicy.
Margo 20:43, 18 kwi 2015

Kamajla napisał(a)

A to teraz już nie można? Bo właśnie nie wiem, poprawiać, czy nie? Tzn. czy przy następnym cięciu?

Hmm, nie wiem, u mnie pokazują się młode przyrosty. Nie wiem czy można je takie w blokach startowych ściąć ? Więc dlatego zostawię je już w spokoju.
Madzenka 20:57, 18 kwi 2015

Świetnie tatarak w donicy wygląda
Kamajla 21:11, 18 kwi 2015

Margo napisał(a)

Hmm, nie wiem, u mnie pokazują się młode przyrosty. Nie wiem czy można je takie w blokach startowych ściąć ? Więc dlatego zostawię je już w spokoju.

Ja też już zostawiam. Zleci i w czerwcu (dobrze mówię?) będziemy ciachać.
Kamajla 21:11, 18 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Świetnie tatarak w donicy wygląda

lindsay80 21:14, 18 kwi 2015

Kamajla napisał(a)
Dlaczego jest tak zimno?? Iść, czy nie iść? Wolałabym się nie rozchorować...

Nie ma świerków serbskich w pobliskiej szkółce. Wczoraj zadzwoniłam z myślą, że dzisiaj przywiozą i posadzę, a tu wykupione...

ja też jeździłam i szukałam serbów, w wielu szkółkach bezskutecznie, ale dziś się udało, w środę będą u mnie
Kamajla 21:22, 18 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)

ja też jeździłam i szukałam serbów, w wielu szkółkach bezskutecznie, ale dziś się udało, w środę będą u mnie

Supcio
Gardenarium 21:29, 18 kwi 2015

Kamajla napisał(a)

A ja byłam 3 pozostałe Aureospicaty posadzone i zdjęta darń z kolejnych 3 przęseł. Świerki serbskie zamówione. Tuje przesadzę. Choiny może u BK? Zobaczymy po ile. Trochę mi się nie chce po 3 sztuki jechać taki kawał...

Dereni nadal nie udało mi się namierzyć w naszej okolicy.

Przecież możesz posadzić 'Elegantissima' Coraz gorzej z zakupem towaru Ogrodowisko i jego ukryci czytelnicy wykupują co wprowadzam do ogrodów. I to jest ta złą strona medalu ogrodowiskowego

Instagram Ogrodowiska
Kamajla 22:02, 18 kwi 2015

Gardenarium napisał(a)

Przecież możesz posadzić 'Elegantissima' Coraz gorzej z zakupem towaru Ogrodowisko i jego ukryci czytelnicy wykupują co wprowadzam do ogrodów. I to jest ta złą strona medalu ogrodowiskowego

No, jak mi się nie uda zdobyć, to będę kombinować
O problemach z zakupami dokładnie to samo dzisiaj pomyślałam, jak usłyszłam, że nie ma już serbów...