To rozjaśni Ci, jaki efekt chcesz osiągnąć, co chcesz mieć w tych rabatach i dlaczego
Przejrzyj też wizytówki naszych ogrodów, zapisuj zdjęcia, które Ci się podobają. Jak uzbierasz ich określoną ilość to stwierdzisz co na pewno chcesz mieć w tych rabatach i przeniesiesz te połączenia do siebie
Na to miejsce mam tysiąc pomysłów - zrób bukszpanową obwódkę, a kilka drzew utop w trawach, dokup pare brzóz i zrób wrzosowisko, posadź tam hortensje z żurawkami i przywrotnikami, zrób szpaler różaneczników - tylko powiedz mi co z tego wynika? No nic Nie mogę Ci przysłowiowo "wejść z butami" w te rabaty, bo nie wiem co lubisz, jakie rośliny Ci się podobają i ile masz czasu na ich pielęgnację Także moja rada to chłoń, zapisuj, inspiruj się, a na końcu przenieś te inspiracje do siebie
Dziewczyny - zdjęcia w weekend Czyli jutro albo w sobotę
Co kupiłem? Kwiaty do kościoła
A potem polowałem na jednoroczne i...klapa Poszukiwałem pełnych surfinii i miał je tylko jeden sprzedawca - zamiast purpurowych będą lawendowe (kolor wygooglałem, nie żebym znał ). Do tego ciemne wilce i różowe pelargonie wiszące (przynajmniej takie kupiłem w pąkach, jak będą czerwone to nie zniesę ). Nie kupiłem za to wilczomleczy i pelargonii - były piękne odmiany, ale po co mi całe pudełka po 20 sztuk? I tak dobrze, że tamte udało mi się kupić pojedynczo