a dlaczego się uparłaś na jednopienne?
Świetne te grujeczniki, a cena to już całkiem skandal gdzie Ty takie drzewka wynajdujesz? Chcesz je prowadzić na duże drzewa, czy raczej ciąć? I w jakiej odległości od siebie i od tuj są posadzone?
w szkółce od siebie ok 4,5 metra od tui 1,6 chyba jak prowadzić to się właśnie zastanawiam ale chyba tak https://www.pinterest.com/pin/551550285592055852/
Odległość między nimi spora, a i teren niemały możesz im pozwolić na dość swobodny wzrost. Podobno nie rosną zbyt szybko... Znowu elegancka rabata powstała A hortki jakie tam posadziłaś?
No to pin mi przybliżył wizję jednopienną, śliczna . Ja od weekendu kombinuję, gdzie by te grujeczniki u mnie wcisnąć, lub jednego choć . edit: wczoraj nawet pojechałam w miejsce, gdzie jesienią były piękne grujeczniki i graby Fastigiata, ale na szczęście już wyprzedane .
Dziękuję Wam ! nawigatorka grujeczniki po 4 dyszki, piszę bo wiele osób mnie o to pyta na pw Zastanawiam się kiedy mogę obciąć im dolne gałęzie ? Beatko ładnych okazów ambrówców nie widziałam niestety
W watku o grujeczniku odpowiedzial mi na ostatniej stronie sebek i danusia