Dobrze, że oddajesz tuje. Tylko kłopot z wysyłaniem. Ale pierwsze koty za płoty. Jak kupowałaś z A, to wystaw gościowi odpowiednią opinię. Wczoraj czytałam wszystko, ale padłam.
Asiu, teraz jest wczesna wiosna , to stokrotki będą zdobić donice. Potem po 15 maja , po zimnej Zośce wymienisz roślinki i dosadzisz w wiszących coś. Surfinie się nadają do wiszących donic. I jest ich sporo kolorów. Coś dobierzesz. Fajnie zrobić sobie w ogrodzie tonację, np. połaczyć róż z bielą i fioletami. Daje to fajny efekt. Sam różowy może być za mdły. Dziewczyny na pewno będą sadzić do donic, to się zainspirujesz. Jeszcze jest czas na to.
Rabata przekopana z ziemią ogrodową obornikiem i kwaśną ziemią. Dodatkowo w dołki też dałam kwaśną ziemię, więc myślę, że będzie im dobrze
Iwonko za płotkiem róże, tamaryszek i tujka
Chciałam Beatko dziś popracować w ogrodzie i zimno powiedziało mi Stop.
Przez chwilę słoneczko cieszyło, ale mroźne powietrze było. Roślinki w garażu na sadzenie czekają
To ciekawa jestem gdzie sobie stokrotki posadziszMoże w tych ładnych nowych donicach
Ja z boku miałam donicęW tym sezonie nie było jeszcze tam kwiatków.
A pogoda zmienna, ale już niedługo wiosna na całego
Gosiu, jutro do mnie też dojadą białe stokrotki
Co znaczy, że z boku domu jeszcze nigdy nie miałaś donicy?
Ja o tej porze jeszcze nigdy nie obsadzałam donic, hi, hi
Na tej fotografii wygląda jak na inspiracji: https://www.pinterest.com/pin/529876712383335551/
U ciebie kule, a tam skałki.
Pięknie urósł. A zwróciłaś uwagę na tuje w plecach? Jakby nie były te same
Ewuniu, po kwiatki leć do O. Dziś M kupił dziesięciopaki stokrotek. Były białe i różowe, nie wiedziałam, które chcę. Jutro do mnie dotrą. Były po 9,99 za 10 sztuk. A wczoraj widziałam sadzonkę po 4 zł za sztukę, aż jęknęłam
Małgosiu, minął prawie rok, jak znalazłam Ogrodowisko. Dopiero teraz zwolniłam tempo czytania wątków. Ciągle miałam niedosyt, że wiem za mało, wybieram sobie jeden wątek i na dobranoc czytam wszystko od początku do końca, przez kolejne wieczory.