Bardzo ładne widoczki, trzmielina naprawdę poczuła wiosnę a lawenda powala ... miałam w ubiegłym roku ale poległa... Na spotkaniu w Pęchcinie Pani Szmit mówiła że pryskają bukszpany na wiosnę 3 razy co dwa tygodnie mieszanka preparatu, ale oczywiście długopisy były w aucie nie w torebce i nie zapisałam....
A najciekawsze było to że kilka osób zamiast w nawigacji wpisać Pęchcin ul Kwiatowa wpisywali Ciechanów ul. Kwiatowa i krążyli przez godzinę nim znaleźli
Napewno będę tam wracać miałam ograniczony czas bo musiałam być w domu na 15, nie zdążyłam zobaczyć cisów na żywopłot i kilku innych drzewek, ale nadrobię Biegałam ze zwieszonym ozorem po sklepie by kupić to co zaplanowałam... Kupiłam śliczne limelighty
A Anula cudną brzozę i zastanawia mnie jak ona ją zabrała??????
Ania - skoro sąsiadka taka wredna to wsadź je jeszcze raz w poniedziałek - wyjmij i włóż z powrotem - może pomoże? Ja swoje chyba jeszcze raz muszę sadzić, bo wybiło mi je do góry
może wykopie tego jednego i korzenie obejrze i namocze
Ania ja swoje graby niemal ususzyłam, ponowały niesamowite upaly i możę korzenie nie dwały rady pobierać wody? Ale juź odbijają.
Nie sadź w niedzielę w niedzielę naleźy robić tylko rzeczy, które nas nie męczą i sprawiają przyjemność. Nie piszę tego ze wgzlędó religijnych ale fizjologii nazego organizmu Wypocznij jutro, pobiegaj z sekatorkiem, rób to co najbardziej lubisz w ogrodzie
Marzena wiesz jak się ostatnio moje bieganie z sekatorem skonczyło? ogliłam czosnki z liści a tak na poważnie to nie będę sadzila bo nie mam ziemi i jestem sama w domu z moimi dwoma najmłodszymi, a z nimi nie da się pracować Co do suszy to ja je podlewałam tak samo jak inne, kulom i bonsaiowi nic nie jest...