Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Sebek 22:29, 05 maj 2012

Ania - skoro sąsiadka taka wredna to wsadź je jeszcze raz w poniedziałek - wyjmij i włóż z powrotem - może pomoże? Ja swoje chyba jeszcze raz muszę sadzić, bo wybiło mi je do góry
ana_art 22:49, 05 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania ja swoje graby niemal ususzyłam, ponowały niesamowite upaly i możę korzenie nie dwały rady pobierać wody? Ale juź odbijają.
Nie sadź w niedzielę w niedzielę naleźy robić tylko rzeczy, które nas nie męczą i sprawiają przyjemność. Nie piszę tego ze wgzlędó religijnych ale fizjologii nazego organizmu Wypocznij jutro, pobiegaj z sekatorkiem, rób to co najbardziej lubisz w ogrodzie

Marzena wiesz jak się ostatnio moje bieganie z sekatorem skonczyło? ogliłam czosnki z liści a tak na poważnie to nie będę sadzila bo nie mam ziemi i jestem sama w domu z moimi dwoma najmłodszymi, a z nimi nie da się pracować Co do suszy to ja je podlewałam tak samo jak inne, kulom i bonsaiowi nic nie jest...
ana_art 22:51, 05 maj 2012

Sebek napisał(a)
Ania - skoro sąsiadka taka wredna to wsadź je jeszcze raz w poniedziałek - wyjmij i włóż z powrotem - może pomoże? Ja swoje chyba jeszcze raz muszę sadzić, bo wybiło mi je do góry

może wykopie tego jednego i korzenie obejrze i namocze
ana_art 22:57, 05 maj 2012

Jestem zachwycona wizyta w Pęchcinie u Szmitów

w pakowaniu zakupów pomagała mi Joasia (dzięki)

ana_art 23:01, 05 maj 2012

a w domu dzieciaki patrza co ta matka kupiła

]
Sebek 23:25, 05 maj 2012

Ale się obkupiłaś - piękne te georgie - widać, że już mają ogromne liściory
mira68 07:30, 06 maj 2012

Aniu super zakupy ale cudeńka
Madzenka 08:07, 06 maj 2012

ana_art napisał(a)

Ania ja swoje graby niemal ususzyłam, ponowały niesamowite upaly i możę korzenie nie dwały rady pobierać wody? Ale juź odbijają.
Nie sadź w niedzielę w niedzielę naleźy robić tylko rzeczy, które nas nie męczą i sprawiają przyjemność. Nie piszę tego ze wgzlędó religijnych ale fizjologii nazego organizmu Wypocznij jutro, pobiegaj z sekatorkiem, rób to co najbardziej lubisz w ogrodzie

Marzena wiesz jak się ostatnio moje bieganie z sekatorem skonczyło? ogliłam czosnki z liści a tak na poważnie to nie będę sadzila bo nie mam ziemi i jestem sama w domu z moimi dwoma najmłodszymi, a z nimi nie da się pracować Co do suszy to ja je podlewałam tak samo jak inne, kulom i bonsaiowi nic nie jest...

No tak to może sekator zostaw w spokoju poleż sobie albo pobaw się w małpim gaju z chłopakami (mam na myśli domek ze zjeżdżalnia i drabinkami)
Madzenka 08:13, 06 maj 2012

Obejrzałam wczoraj relację ze spotkania u Szmitów. Zazdraszczam i żałuję, że tak daleko ode mnie. Fajnie, że Ciebie i Boćka zobaczylam wyglądasz w realu baaaardzo ładnie, lepiej niż na awatarku
I zazdraszczam zakupów. A gdzie georie o których posze Sebek? Ja widzę hortensje???? hosty i żurawki.
zbigniew_gazda 08:28, 06 maj 2012

Piękne zakupy Aniu i szczerze zazdroszczę . Pokaż jak to wygląda na rabatce. Domyślam się że żurawki pójdą przed trzmieliny.