Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Juzia 09:22, 06 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Obejrzałam wczoraj relację ze spotkania u Szmitów. Zazdraszczam i żałuję, że tak daleko ode mnie. Fajnie, że Ciebie i Boćka zobaczylam wyglądasz w realu baaaardzo ładnie, lepiej niż na awatarku
I zazdraszczam zakupów. A gdzie georie o których posze Sebek? Ja widzę hortensje???? hosty i żurawki.

A gdzie ta relacja? Bo ja się ostatnio na ogrodowisku odnaleźć nie mogę

Georgia żurawka chyba
anula_wn 09:27, 06 maj 2012

Ana, piękne zakupy! ślicznie to wygląda i super, że się zabrałaś czekam na relację z obsadzania na rabatach
maluchy superaśne !!!
anula_wn 09:28, 06 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Obejrzałam wczoraj relację ze spotkania u Szmitów. Zazdraszczam i żałuję, że tak daleko ode mnie. Fajnie, że Ciebie i Boćka zobaczylam wyglądasz w realu baaaardzo ładnie, lepiej niż na awatarku
I zazdraszczam zakupów. A gdzie georie o których posze Sebek? Ja widzę hortensje???? hosty i żurawki.

MArzena, te żurawki to georgie
ana_art 09:32, 06 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ania ja swoje graby niemal ususzyłam, ponowały niesamowite upaly i możę korzenie nie dwały rady pobierać wody? Ale juź odbijają.
Nie sadź w niedzielę w niedzielę naleźy robić tylko rzeczy, które nas nie męczą i sprawiają przyjemność. Nie piszę tego ze wgzlędó religijnych ale fizjologii nazego organizmu Wypocznij jutro, pobiegaj z sekatorkiem, rób to co najbardziej lubisz w ogrodzie

Marzena wiesz jak się ostatnio moje bieganie z sekatorem skonczyło? ogliłam czosnki z liści a tak na poważnie to nie będę sadzila bo nie mam ziemi i jestem sama w domu z moimi dwoma najmłodszymi, a z nimi nie da się pracować Co do suszy to ja je podlewałam tak samo jak inne, kulom i bonsaiowi nic nie jest...

No tak to może sekator zostaw w spokoju poleż sobie albo pobaw się w małpim gaju z chłopakami (mam na myśli domek ze zjeżdżalnia i drabinkami)
Mój dzień rozpoczyna się wcześnie więc już malpi gaj zaliczony, teraz oglądam Maje.
Georgia peach żurawka
ana_art 09:37, 06 maj 2012

Sebek napisał(a)
Ale się obkupiłaś - piękne te georgie - widać, że już mają ogromne liściory

chętnie kupiłabym więcej, ale miałam blokadę w postaci auta Były piękne brzozy potrzebuję 3szt, żałowałam że nie było wrzośców bo mam w projekcie i miłorzębu...
ana_art 09:38, 06 maj 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Piękne zakupy Aniu i szczerze zazdroszczę . Pokaż jak to wygląda na rabatce. Domyślam się że żurawki pójdą przed trzmieliny.
Tak Zbysiu to jej miejsce docelowe
ana_art 09:39, 06 maj 2012

Juzia_G napisał(a)

A gdzie ta relacja? Bo ja się ostatnio na ogrodowisku odnaleźć nie mogę

Georgia żurawka chyba

nie przejmuj się nie tylko Ty
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1101-spotkanie-w-ogrodzie-pokazowym-u-szmitow-w-pechcinie?page=30
Juzia 09:45, 06 maj 2012

Dzięki!
Gardenarium 09:49, 06 maj 2012

Zaczyna się wcześniej https://www.ogrodowisko.pl/watek/1101-spotkanie-w-ogrodzie-pokazowym-u-szmitow-w-pechcinie?page=18

Instagram Ogrodowiska
ana_art 09:49, 06 maj 2012

zakwitły nowe tulipany na różowej rabacie, maja fajny kształt

i ciemno bordowe koło brzóz