Danusiu, przesympatyczna osóbko dziękuję za udostępnienie Cudownego Raju i wspaniałą gościnę. Ogród nieziemsko malowniczy, strach pomyśleć jak będzie wyglądał za kilka lat ... na zawał zejdziemy wszystkie
Ściskam mocno i pozdrawiam.
Ciesze się, że sie podoba, teraz faktycznie jest zielono i kolorowo i z kazdym dniem coraz bardziej przybiera kolory jesieni, ktore od pewnego czasu jak jest slonecznie bardzo lubie. Lampion też bardzo lubie i w dodatku to prezent od Ani "ogrodowiskowej" Pozdrawiam serdecznie
Lubie się pobawić aparatem a w jesienne poranki jest dobre światło
Yahoo!
Miło że wpadłyście dziewczyny na mały spacerek po ogrodzie herbacianym co do jesiennych kolorów to dopiero początek wybarwiania się klonów ale już jest uroczo - ale daje to mały przedsmak tego co będzie .
Bukszpan i tak idzie pod nóż to kwestia czasu nim się nie przejmuję aż tak bardzo... a kolejne fotki poniżej:
Tez mam jeszcze koszenie to i liscie pozbieram po drodze a wiatry mają być to mi tego troche od sasiadów nawieje Tez juz malo działam, trawy u mnie i susza dała popalić, żadna rozplenica mi nie zakwitła. Azalie widze kolejne będą do wykopania bo suche Róze u mnie jeszcze tyle pąków mają mam nadzieje, że ich nie przymrozi za szybko. Pięknie kwitną jeszcze sezonowe. Bardzo lubie pelargonie angielskie i nawet teraz mają jeszcze bardziej intesywniejszy kolor.