No Any rabaty są cudne . Jeśli chodzi o szkółki to ja narazie szukam co w jakiej mogę dostać.
W jakiej rozstawie Iwona sadzisz hortensje? I kiedy będziesz sadzić. Ja zamówię tam gdzie Ty ale nie wiem jaką ilość wziąść na tą 8 m rabatę?
Na rabatach to jakoś sobie radzę... gorzej z trawnikiem.
Reanimuję go co roku, ale wygląda coraz gorzej.
Przyjdzie w końcu taki czas.... że będzie trzeba zaorać i zrobić od nowa
Nie chcę nawet o tym myśleć.
Juzia, jak M mi sprezentował widły, to po raz pierwszy nimi rabatę przekopałam. Jestem zachwycona, bo cały perz z kłączami wyszedł. Nic się nie urywał, łatwo się wyciągało
Wcześniej robiłam wszystko szpadlem i ucinałam. Powiedziałam mu, ze te widły to najlepszy prezent na Dzień Kobiet
Może dolomit wystarczy? Bo jak mech, to tam kwaśno.
Juzia napisałam u Polinki, że mnie uszczęśliwisz Ice Dance i mi post wcięło.
Ty jesteś super dziewczyna
Ewo, mój kompostownik obecnie to kwadrat zbity z opału. Potem wykorzystałam jeszcze skrzynki z warzywniaka, tyle dobra mi się namnożyło. Planuje po modernizacji gospodarczego przenieść kompostownik, a właściwie założyć od nowa. Wtedy będzie z desek, mniej więcej coś takiego, jak pokazałaś, koniecznie trzykomorowy. Podoba mi się też kompostownik u Violi
Ten, co podesłałaś mi linka jest niewygodny. Mi wygodnie wydobywa się z kompostownika ziemię z dołu. Mój ma wycięte dwie deski z dołu z obu stron na wskroś. Dzięki temu cały czas mogę podbierać ziemię, a ta nieprzerobiona część opada na dół.
Aniu, nowe hortki przycięte i posadzone.
Ale te, co mam w ogrodzie, jeszcze czekają na cięcie. Zrobię to po niedzieli.
A ty jeszcze nie mieszkasz w nowym domku?