Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Iwk4 23:20, 12 mar 2015

polinka napisał(a)

Z sokiem pijesz???

Jeśli tylko będziesz wybierać się w moje strony to nawet 10 mogę postawić

Juzia, a jak w moje, to też ci stawiam
Kasia73 23:23, 12 mar 2015

polinka napisał(a)

Kasia, ja po graby jeżdzę do Wrocka więc nic dziwnego, że dalej poszukujemy ładniejszych i większych okazów.

A graby to w którym miejscu?
Iwk4 23:25, 12 mar 2015

Polinko, pytałaś się o bratki, dziś nawet widziałam białe z żółtym środkiem. miniaturowe. Fotkę takich białych wstawiłam u mnie
siakowa 07:33, 13 mar 2015

hello mówisz ze danusia mówiła ze bluszz wymarznie na siatce? hmmm a ja chciał wlasnie puscic na rurkach...no to na czym mam puscić żeby mi smietniki zarósł?
Juzia 07:43, 13 mar 2015

Iwk4 napisał(a)

Juzia, a jak w moje, to też ci stawiam

Nigdzie się nie wybieram.
Kiedyś byłam powsinogą a teraz to najchętniej bym w domu/ogrodzie siedziała.
Jakoś mi się nie chce nigdzie jeździć...
MirellaB 08:09, 13 mar 2015

polinka napisał(a)

Gabrysiu, posadziłam dzisiaj bluszcz na siatce ale nie na tej nowej. Tego nowego płotu nie będę niczym obsadzać ponieważ nie chcę go niczym obciążać. Plan jest taki, że smaragdy urosną i zasłonią te panele.

Danusia pisała, że bluszcz może wymarzać na siatce. Ja puściłam go za smaragdami i tam mam zaciszne miejsce- liczę, że nic mu się nie stanie. Zrobię jutro zdjęcie gdzie posadziłam bluszcz.

Dzień dobry W poprzednim domu miałam piękny bluszcz na siatce i nigdy nie przymarzał Ten którego rozsadzałam wczoraj to właśnie gałązki z niego.
Czekam na zdjęcia
Zielona 08:15, 13 mar 2015

siakowa napisał(a)
hello mówisz ze danusia mówiła ze bluszz wymarznie na siatce? hmmm a ja chciał wlasnie puscic na rurkach...no to na czym mam puscić żeby mi smietniki zarósł?

Kasia - zrobię Ci fotkę. U moich Rodziców od 20 lat bluszcz oplata siatkę i jeśli kiedykolwiek wymarzał, to tylko najmłodsze końce, co jest wskazane, bo po latach i tak trzeba ciąć. W mojej wsi jest siatka o długości 50m obrośnięta cudnie bluszczem. Też nic się nie dzieje. To chyba jednak indywidualna sprawa tego, czy miejsce jest odsłonięte i w jakim regionie kraju. Poza tym... bluszcz jest tani i łatwo się ukorzenia. Ja tak obsadzę siatkę za moimi 5 grabami, bo nie mam tam miejsca na żywopłot strzyżony.
Jagodaa 08:20, 13 mar 2015

O, mój ulubiony temat .

Wydaje mi się, że najgorszy początek. Kiedy jeszcze jest przewiew mocny między pędami.
leon60 09:04, 13 mar 2015

Na bluszczu się nie znam ale zostawiam buziaka i myślę skąd tu tira wziąć
siakowa 09:09, 13 mar 2015

uspokoiłyście mnie z tym bluszczem bo przeciez już czeka w karafce na swoje miejsce