Kasiu tak mamy już nieodwołalnie Dziękuję próbuj fajna zabawa ja kupiłam kwiaty na łodyżkach i obrywałam i kleiłam na gorąco taki wianek wyjdzie jakie ozdoby mamay Buziaki posyłam
Ania zimowy wianek zajęłam w ubiegłym tygodniu. Jeszcze nie mam nic do wiosennego. Może jutro coś kupię.
A wiesz, że ciągle robię na drutach i mam kilka wianków w sweterku
Karolka szkoda mi było wywalić tych traw z donic, więc zostały
Na froncie szybka zmiana - zniknęła świerkowa choinka, a pojawił się zeszłoroczny bukszpan z bluszczem, kiełkujące tulipany i wianek sprzed.... pięciu lat Albo sześciu? Moje lenistwo ogrodowe osiągnie w tym roku apogeum, czuję to
Ha ha, przestańcie dziewczyny
Nie taki wianuszek, on jest duży, ma dobre 30cm średnicy i 8cm grubości.
Hiacynty są wielkie, to wianek przy nich może wydawać się mniejszy. Tam jest 5 cebul ale 11 kwiatów.
Monia, Ty u mnie doradzasz a u Ciebie taka cisza? Cofnęłam się kilka stron i powiem Ci że wianek cudny, baardzo w moim klimacie.
Wiem że temat myjki przestarzały ale zajmę głos. Mam myjkę z karchera.Dla mnie cudo, szybko się tym myje.Ale jak dziewczyny pisały , bez smug nie umiem. Ja przecieram zaraz po myciu suchą szmatką i po smugach. Ja sobie bardzo chwalę.
Cześć Marta ☺ stesknilam się za Tobą ☺
I mnie nudy
Ogrodowa rozpawilam się z trzcinniksmi,seslerie,podcinam gałęzie starych drzew owocowych....
Na ten rokchyba wielkich rewolucji nie będzie....planuje obsadzić powojnikami zabudowę śmietnika. ...być może zrobimy jakiś projekt wiary na samochód i jakiś wstępny kosztorys...I generalnie chyba to wszystko....
A w domu wymienilam młodej łóżko na większe i muszę teraz zagospodarować kąt sypialniany. ...myślę o tapecie imitujące białe cegły. ..na ścianę takie zagłówki pikowane....A wczoraj jak byliśmy w I spodobały jej się te papierowe lampy wiszące. ..więc będę papierwo chmurki
W tym roku komunie mamy więc też się już organizuje -kiecka zamówiona,wianek już robiłam pierwsze przymiarki ma być z żywych kwiatów konkretnie z gipsowki...nawet coś tam mi wyszło no
i została cala reszta ☺☺☺☺
W pracy też mam się duża impreza szykuje i też już musimy niektóre sprawy załatwiać więc golnie trochę się dzieje .