wczoraj podziwiałam ale widzę, że śladu nie zostawiłam. Ogród masz bardzo spójny, poukładany a jednocześnie sielski. Ma styl, klimacik
Wianek delikatny, takie lubię
A kielichowiec to duży rośnie? Muszę ziemie zakupić, bo też mam jakieś nasionka Wianek chyba w tamtym roku robiłam na drzwi. Nie jemy kolacji, więc idę zrobić kawę inkę
Już się cieszę na jutro Dobrą kawkę wypijemy.
Dostaniesz nasionka i kielichowca.A tak się spytam Masz miejsce hihi
Fajnie,że kokoszki przyjadą
A co to za wianek masz na zdjęciu? Nowy bo nie widziałam.
Ja nie robiłam nowych.
Kolejne lustro, no czad. Jest efekt. Ogród wydaje się większy. Szukałam też inspiracji na wianek. I już mam, wielkie dzięki Skromny bez fajerwerków i właśnie o to chodzi. Pozdrawiam.
Rano nie padało, działałam, wyrzucałam zmarznięte carexy, balkon wczoraj posprzątany, potem grabiłam trawnik, zbierałam liście bo nawiało jak wiało, następnie ukrywałam w krzakach cenne graty Jak zwykle. Aha - zrobiłam mały wianek, bo duży 3 dni wcześniej wymodziłam, ale mchu mi zabrakło i na mały nie starczyło.
Kreska szalała wzdłuż działki, ale nie deptała. Mało waży, jak piórko - 5.700.
Kasiu tak mamy już nieodwołalnie Dziękuję próbuj fajna zabawa ja kupiłam kwiaty na łodyżkach i obrywałam i kleiłam na gorąco taki wianek wyjdzie jakie ozdoby mamay Buziaki posyłam
Ania zimowy wianek zajęłam w ubiegłym tygodniu. Jeszcze nie mam nic do wiosennego. Może jutro coś kupię.
A wiesz, że ciągle robię na drutach i mam kilka wianków w sweterku
Karolka szkoda mi było wywalić tych traw z donic, więc zostały