Kolejne lustro, no czad. Jest efekt. Ogród wydaje się większy. Szukałam też inspiracji na wianek. I już mam, wielkie dzięki Skromny bez fajerwerków i właśnie o to chodzi. Pozdrawiam.
tak pamietam ten wiersz i stronę do dziś,pamietam jak ryczałam przy tym
strona 1380
aż skopiuję
Dodany 13:57, 13 lut 2017 cytuj
I jeszcze na koniec coś co mnie bardzo wzruszyło, a napisała do mnie Aniaaa.
To dla tych, co się boją
"Ludzie, nim odejdą zapisują w testamencie swój dom i wszystko co mają, tym którzy zostają .
Gdybym mógł swoimi łapkami zrobić tak samo, moja Ostatnia Wola wyglądałaby tak :
- mój szczęśliwy dom
- moją miseczkę i posłanie
- kolana, na których kładę głowę
- ręce, które głaszczą
- głos, który mnie woła
- serce, które mnie kocha
zapisuję w Ostatniej Woli głodnemu, chudemu, smutnemu przerażonemu Psu w Potrzebie .
Kochany Człowieku !
Twoja miłość to wszystko co mam...
więc gdy odejdę nie mów " już nigdy nie pokocham innego psa... "
lecz wypełnij mój Testament i daj wszystko co miałem komuś, kto tego bardzo potrzebuje !
Twój Pies"
Testament Kropki właśnie się wypełnił. Tak, to prawda.
Śmiem myśleć , że nie.
Kolejny czas- kolejne pomysły- kolejne super realizacje.
Nowe lustro musiało ładny obrazek odbijać , bo w twoim ogrodzie brzydkich miejsc nie ma Ja w tym tygodniu miałam już w rękach okrągłe na sznurze konopnym mocowane....pasujące do mojego ogrodu, a le miejsce, gdzie bym go chciała powiesić to trudny temat..... bo z której strony bym nie powiesiła odbijałoby ...wychodek
Może się skuszę jak już go zamienię w śliczny domek z twoich fotografii w artykule
Zachodzę w głowę w którym miejscu ta panna teraz usiądzie bo myślałam , że w lewej wnęce tej konstrukcji, a tu lustro całość zajęło...