I Susan w pełni rozkwitu - i tak nie ma źle biorąc pod uwagę to, że rośnie na żwirze, w marcu wydarłem są siłą niemal bez korzeni i nie dostała jeszcze żadnego nawozu... Chyba zadbam o nią skoro mnie lubi O gwiaździstą też
Jak patrzę na tą rabatę, to w kieszeni otwiera mi się sekator
Miały tu się pokazać zestawienia kolorów kilkudziesięciu sztuk tulipanów - wyszukałem na Pintereście przepiękne zestawienia i takie też posadziłem do ziemi A mam to
Wyrosły mi tu 2 czerwone nie wiem skąd (nie znoszę czerwonego ), 2 różowe, jeden żółto-czerwony i jeszcze te białe... No tragikomedia Jutro chyba pójdą pod sekator, bo nie zniesę tego widoku
Ojej, ile tu miłych wpisów. Dziękuję. Lubię pstrykać. Napstrykam ,a później nie ma kto tego oglądać. dobrze, że tu kilku zainteresowanych
Bogdziu, dziękuję. Zapytam Marzeny przy okazji.
Sebek, karchera mamy, ale kto nim tam dosięgnie? Po drugie, jeszcze młode się wyklują w gnieździe i wtedy może być jeszcze gorzej. Próbowaliśmy kiedyś zniechęcić ptaki (wróble) do osiedlania się na tych belkach. Przybiliśmy takie szpile jak dla fakira, ale najwyaźniej im nie przeszkadzają. Czy są jakieś budki dla wróbli?
Dobry pomysł, ale ktoś kto nie jest zwariowany ogrodowiskowo raczej nie zroumie że trzeba zrobić 100 zdjęć temu samemu kwiatkowi
Nawet zaprzeczyć nie mogę i nie chcę
Dokładnie!
Dobrze, że na forum można pisać
Nie, nie... piętrowo nie było, ale sporo tam tych cebulek upchałam, chyba 4 czy 5 koszyczków jeden przy drugim, poszłaczone dłuższym bokiem. w części upchnęłam jeszcze krokusy, ale to powinna była być wcześniejsza odmiana. Może jutro przeliczę pi-razy-drzwi ile tych tulipów tam jest.
Jeszcze się nie martwię, ale pewnie niebawem - co ja tam posadzę jak mi cebulowe przekwitną.