Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Bogdzia 22:15, 29 kwi 2015

agniecha973 napisał(a)

A tu mój nowy zakup, który miał być Percy'm
Bogdziu, może rozpoznajesz?

Myśle że to Percy tylko może go odzywic trzeba bo jakos mało ma tych kwiatków. On zmienia kolor od takiego rózu az do kremu pod koniec kwitnienia.
agniecha973 22:22, 29 kwi 2015

Ale drugi Percy jest inny, ma takie małe okrągłe pączki jak pokazywałaś u swoich (ten miał duże stożkowate) i on jeszcze nie kwitnie. Nawet pąków nie poluźnił. U mnie już Cunninghams White zaczynają.
malkul 19:56, 30 kwi 2015

uwielbiam twoje zblizenia tez mam na oku ten obietkyw (zbieram na dwa nowe)
popcorn 21:00, 30 kwi 2015

ech te Twoje foty! no tak, ja wrzucam jak leci, ale ile to pstrykania żeby je potem jeszcze przebierać
Bogdzia 21:36, 30 kwi 2015

agniecha973 napisał(a)
Ale drugi Percy jest inny, ma takie małe okrągłe pączki jak pokazywałaś u swoich (ten miał duże stożkowate) i on jeszcze nie kwitnie. Nawet pąków nie poluźnił. U mnie już Cunninghams White zaczynają.

Agnieszko to może to ten co miala Marzenka , bardzo podobny do Percy w sposobie kwitnienia , tylko juz nie pamiętam jak on sie nazywał.Musisz ja spytac. Zdjecia makro zachwycajace. Nieźle sie juz wyszkoliłas.
Sebek 21:50, 30 kwi 2015

Nieważne, że okna i ściany brudne - ważne, że wklejasz takie cudne zdjęcia!!! Podziwiam z otwartą buzią

PS - ja bym sobie wypożyczył karchera do tej elewacji - do okien zresztą też Potem zostanie Ci tylko przetarie szyb
Rench 21:57, 30 kwi 2015

Jeny,ale piękne zdjęcia robisz
agniecha973 22:16, 30 kwi 2015

Ojej, ile tu miłych wpisów. Dziękuję. Lubię pstrykać. Napstrykam ,a później nie ma kto tego oglądać. dobrze, że tu kilku zainteresowanych

Bogdziu, dziękuję. Zapytam Marzeny przy okazji.

Sebek, karchera mamy, ale kto nim tam dosięgnie? Po drugie, jeszcze młode się wyklują w gnieździe i wtedy może być jeszcze gorzej. Próbowaliśmy kiedyś zniechęcić ptaki (wróble) do osiedlania się na tych belkach. Przybiliśmy takie szpile jak dla fakira, ale najwyaźniej im nie przeszkadzają. Czy są jakieś budki dla wróbli?

Tu w podzięce za miłe słowa

agniecha973 22:20, 30 kwi 2015

Tesiu, zobacz jak się kopytnik rozrósł. Miał ze 3 listki na jesień. Jest go ze 4 razy tyle.

Madzenka 13:06, 01 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Agnieszko to może to ten co miala Marzenka , bardzo podobny do Percy w sposobie kwitnienia , tylko juz nie pamiętam jak on sie nazywał.Musisz ja spytac. Zdjecia makro zachwycajace. Nieźle sie juz wyszkoliłas.

Aga ten mój rh to był LOVE SONG. Na poczatku był tak rozowy jak Twoj a potem robił się bladziutko różowo-kremowy, niemal ecru. Miał pokroj bardzo kulisty i był zachwycajacy, ale nie wytrzymał podtopienia korzeni w czasie ulewnych deszczy i opuchlakow...