Ogród Gosiu masz bardzo ładny i kolorowo kwitnący.
Jeżówek zgromadziłaś sporo.I wszystkie śliczne.
A na 4 fotce , co to za odmiana ??
Hortensje piękne
Trawa może jeszcze się odbuduje.
Powoli nostalgia mnie ogarnęla bo jutro do pracy czas wracać a dziś jeszcze mieliśmy u żony mały zabieg i jeszcze trzy tygodnie musimy czekać na wynik, wprawdzie doktor mówi że jest ok ale...
Gosiu ja słucham starszych rzeczy niż Metallica, jesli chcesz poznać albo sobie posłuchac to daj znać. Nagram ci parę płyt, Led Zeppelin, Budgie, Black Sabbath, Grand Funk, Mountain
Dzięki za pozdrowienia
Bardzo spodobały mi się twoje dalie..
Wszystkie , a widzę masz ich sporo .I wszystkie sa piękne, ciekawe kształty
A i mieczyki ładne kolorki.
I hortensje pięknie się prezentują.
I ogólne widoczki pięknie się prezentują.Ogród masz kolorowo kwitnący
Fajne te małe pieski
Robiłam też zdjęcia ulubionym roślinom pozwolę sobie wstawić jeszcze kilka zdjęć z wyspy Hvar
Natura robi najpiękniejsze kompozycje, wszystko gra woda, góry i jako tło zieleń
Na tle zieleni lasów piniowych, srebrzą się gaje oliwne...i tak przez kilkadziesiąt kilometrów...uwielbiam takie pustkowia. Odpoczywam nawet, gdy wracam do wspomnień
Sosna pinia, to jedno z moich ulubionych drzew. W zestawieniu z Adriatykiem oznacza..aromatoterapię i relaks
W moim ogrodzie też mam dorodne sosny i też lubię ich zapach szczególnie po deszczu Wszyscy narzekają na opadające igły i rzeczywiście już zaczynają brązowieć, ale jakoś mi to nadmiernie nie przeszkadza..
Tak, to ta Turzyca zwisła, miałam dwie stare kępy i podzieliłam je na sadzonki, przyciełam ją ale chyba nic z tego ... Jak była młoda wyglądała jak liliowiec
Mam takie słabe zdjęcia już starej kępy, kwitnie na 2m-owych łodygach takimi długimi "kluskami"
Ta hosta ma liście na nóżkach - ogonkach Liście tej odmiany wykładają się tworząc kopułkę - zdjęcia słabe bo robione przy dość dużym słońcu
Czekam na Twój wątek, pozdrawiam