AniuMS ale takie działanie świadczy tylko o nas, że naprawdę dbamy bardzo o roślinki i one to doceniają, swoją bujnością, kwitnieniem, a dla nas to przy okazji fitness no i nic w ogrodzie się nie marnuje, bo na kompost trafia - u mnie to spora masa przerobowa gdzieś z 5 kompostów mam i sukcesywnie wykorzystuję
Teraz liście lecą na potęgę, to nowa ziemia liściowa się będzie tworzyć
Wczesniej rosl tam buk szczepiony, ale po zimie sie nie obudzil i wiosna przesadzilismy tam klona, balam sie, że tego nie przetrwa, ale szczesliwie sobie poradzil.
A tu drugi, przesadzany kilka tygodni temu i nowa rabatka
Kibicuję mocno, zrby jeszcze w tym sezonie się wyzielenił Będzie pięknie Jednak trawnik to taka kropka nad i, bez niego rabaty nie wyglądają tak dobrze.
Derenie masz niesamowite, jakie czerwone żarówy!!! To te Sibirica?
Czy taki układ byłby ok? Wtedy z tyłu wiśni półtora metra okienko i potem 2 m żywopłotu. Help
Tylko jak ja to wszystko tak dam pod linijkę to gdzie 1-2 miskanty posadzę? Choć nie musi on tam iść, ale wcześniej myślałam by tam gdzieś go dać chyba że za Amanogawa?
Ładne grinn pilar u mnie sporo wyższe. Zaraz wstawię na watku. Nabierają już kolorów chociaż w zeszłym roku były bardziej kolorowe.
One jak się ukorzenia szybko rosną. W przyszłym roku przytnę końcówki pędów aby nabrały tęgości.
Gdzie kupowalas i po ile ile mają wzrostu bez donicy.