No psikus z tymi różami, jakieś drugie angielki tez w pąkach
obok mnie posesja do wzięcia, ogrodzona, do zamieszkania, 27a, nic tylko brać pewnie po studiach coś poszukasz u nas
piwonie drzewiaste zaraz chyba zakwitną, pełno pąków
Jak przerwa w kopaniu to wiadomo gdzie się ją spędza Mi sąsiad zrobił dziś przerwę i muszę zmienić plany na dziś... Ehhhh Przynajmniej okna umyję, bo za chwilę światło już w ogóle nie będzie przez nie wpadać
To nie nazwisko, to fakty naoczne jak byś mój trawnik obejrzał i bajzlownik, od razu inaczej byś mówił, jesteś zbyt skromny, ale ponoc mamy problemy z przyjmowaniem komplementów, jako naród
Patrzę na te zdjęcia z różnych urządzeń i za każdym razem wyglądają inaczej Szafirki mają bardzo intensywną barwę, zwłaszcza w słońcu - a ja jeszcze dodatkowo bawię się światłem zanim je wstawię na forum - i tyle
Irenko - ja wiem, że Ty nawet masz miłe nazwisko, ale nie przesadzaj Mam nadzieję, że mój trawnik po nawozie wreszcie będzie piękny i chociaż on będzie nadrabiać za resztę Skoro o nim mowa muszę kupić nasiona, bo wyłysiał w niektórych miejscach...
Ślicznie wygląda ta wijąca się rzeczka szafirków między bukszpanami.Jakie intensywne kolorki One rzeczywiście mają taki chabrowy kolor czy obrabiasz zdjęcia w jakimś programie?
Odebralem dziś książkę Danusi i stwierdzam, że dawno tak dobrze nie zainwestowałem pieniędzy Książka jest obszerna, porządnie wykonana, a przede wszystkim zawiera skarby W postaci magicznych zdjęć i ogromnej ilości tekstu z poradami, z których wiedzę zacznę czerpać już dziś Zarwaną noc przeczuwam
Z magnolią stellata mam ten problem, że te piękne białe kwiaty za tło mają białą ścianę domu - i nie jest ona w ogóle widoczna...Magnolia - nie ściana
Mus znaleźć dla niej inne miejsce, a w to posadzić jakąś inną