Słońce rzeczywiście dzielnie mi towarzyszyło cały dzien - może odwołają prognozy i zaświeci równie pięknie i w ten weekend? Zwłaszcza, że zaczynam go w środę po południu
Z magnolią stellata mam ten problem, że te piękne białe kwiaty za tło mają białą ścianę domu - i nie jest ona w ogóle widoczna...Magnolia - nie ściana
Mus znaleźć dla niej inne miejsce, a w to posadzić jakąś inną
Odebralem dziś książkę Danusi i stwierdzam, że dawno tak dobrze nie zainwestowałem pieniędzy Książka jest obszerna, porządnie wykonana, a przede wszystkim zawiera skarby W postaci magicznych zdjęć i ogromnej ilości tekstu z poradami, z których wiedzę zacznę czerpać już dziś Zarwaną noc przeczuwam
Ślicznie wygląda ta wijąca się rzeczka szafirków między bukszpanami.Jakie intensywne kolorki One rzeczywiście mają taki chabrowy kolor czy obrabiasz zdjęcia w jakimś programie?
Irenko - ja wiem, że Ty nawet masz miłe nazwisko, ale nie przesadzaj Mam nadzieję, że mój trawnik po nawozie wreszcie będzie piękny i chociaż on będzie nadrabiać za resztę Skoro o nim mowa muszę kupić nasiona, bo wyłysiał w niektórych miejscach...