Łany tulipanów cudne! Van Eijk też kupowałem i też na początku są czerwone, ale potem kolor staje się mniej intensywny na zewnątrz - w środku to nadal czerwień.... Mus oglądać tulipany z poziomu ziemi, bo inaczej ciągle będziemy źli
Zachwycałem się z szeroko otwartmi oczami idealnym trawnikiem, idealnymi zestawieniami roślin i ich stanem, ale jak zobaczyłem ten kancik to po prostu padłem!!! Perfekcja osiąga na forum coraz wyższy poziom
Mam I musze przyznać, że dość szybko przyrasta Mam ją od 2012 roku(chyba ) i co roku ją dzielę Jeśli w tym roku po przesadzeniu się ogarną wszystkie kępki to będę miał około 10 kępek z jednej niedużej sadzonki Wg mnie trzeba ją często dzielić, bo te liście rosną gęsto i nawet jak trawa nie zajmuje dużo miejsca to tych pędów, z których z łatwością robi się sadzonki jest mnóstwo
Czy cudnie to nie wiem... Ciekawe co jest przyczyną? Obstawiam, że ziemia w ogóle nie zdążyła się przemrozić, cebule po prostu w tej ziemi zwariowały i postanowiły nie pokazać się w ogóle... Ale trudno się mówi... Poprawię sobie niedługo humor zakupami roślin na lato i znów będzie kolorowo Choć niekoniecznie Chyba pójdę w biel i odcienie zieleni, a co mi tam
Łukasz, jak to miło, że piszecie komplementy pod adresem mojego ogrodu, a nie wytykacie palcem chwastów, które na zdjęciach są widoczne... Zacząłem je wczoraj wyrywać, ale ziemia przobraziła się w twardą skorupę i czekam aż te niechciane na rabatach rośliny będą wychodzić z niej z łatwością A ogród w tym roku musi powalić, bo... mam ku temu kilka powodów