Bardzo cieszę się,że mogłam się z Tobą i dziewczynami zobaczyć.
Pozdrawiam Małgosiu serdecznie.
Jak Ci się zechce wrzuć na mój wątek jedno zdjęcie proszę.
Dziewczyny zadowolone, fajnie zobaczyć takie uśmiechnięte buzie Pozdrawiam grupę lubelską Gratuluję zakupów - szukałam takiego białego clematisa jak Twój i nie znalazłam Śliczny jest
Ewa teraz tylko muszę miejsce tym Clematisom znaleźć a włąściwie to przygotować bo chyba już wiem gdzie one będą. O następnych spotkaniach trzeba już myśleć i planować - trzeba prężnie działać. Buziak
Sebastian dzięki, że do mnie zajrzałeś. A szafirki to w tamtym roku u Ciebie wypatrzyłam i tak mi się spodobały, że musiałam u siebie je mieć. A że u mnie ogród duży to i szafirków musiałam posadzić dużo. Chciałam żeby stanowiły taką plamę niebieską. I mam nadzieję że mi się udało. Pozdrawiam
Marta to fajnie , że Tobie się podobają moje szafirki. Ja również cieszę się , że się spotkałyśmy ponownie i mam nadzieję że na tym nie koniec spotkań. Wrzuciłam fotki u Ciebie.
Ewa pewnie że zadowolone byłyśmy ze spotkania ale zdaje się że i u Ciebie było też spotkanko- super. Co do clematisów to ja włąściwie nie wiedziałam jakie kupować bo przed wyjściem gdzieś zapodziałam listę którą wydrukowałąm od Ani z Chełma i od Ciebie. Ale ten biały jakoś mi się spodobał i chyba dokonałam dobrego wyboru. Teraz tylko muszę im przygotować dobre miejsce. Buziaki