ale się uśmiałam pomimo tego że nastrój mam wisielczy... jak ja ten projekt w dwa lata zrealizuje to będzie dobrze W tydzień to i Danusia czarodziejka by chyba nie dała rady...
Aniu, no dla nas to akurat dobrze . Tobie też by się taka plantacja w okolicy przydała przy Danusinym projekcie. A najlepiej plantacja bukszpanowo-cisowa .
Oj dziękuję za wszystkie życzenia liczę że się spełnią Chociaż jak patrze na pogodę za oknem to kiepsko mnie nastraja... weekend przed nami więc można byłoby coś podziałać tymczasem pogoda niezbyt optymistyczna
Oj dziękuję za wszystkie życzenia liczę że się spełnią Chociaż jak patrze na pogodę za oknem to kiepsko mnie nastraja... weekend przed nami więc można byłoby coś podziałać tymczasem pogoda niezbyt optymistyczna
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...
Te donice mam podobne, ale nie takie wysokie, powiem tylko, że moje po 3 latach kruszą się niestety. Jak chcieliśmy przenieść laura to urwał się kawałek boku Na kilka lat starczą, ładne są.
no tak mi się wydawało, że te Twoje wielkie kwadratowe były z takiego tworzywa... mówisz trzy lata? hm...
Tak jak mówi Krysia opaski konieczne i bardzo praktyczne (szybko się montuje). maty mam dane z dwóch stron wzdluż ogrodzenia. Przeżyła wichury zimowe i nic sie nie stalo, nawet nie drgneła... Fakt że chlopaki dość dużo opasek zużyli