Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Mój ogród pod górkę... 20:05, 21 kwi 2015

Do góry
Kasia - zostaw, niech postoją te rośliny chwilkę, a pewnego dnia przyjdziesz, przestawisz doniczki i stwierdzisz, że TO JEST TO! Nic na siłę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:14, 21 kwi 2015

Do góry
Podobnie jak Sebek nie wiem na czym oko zawiesić. Cudnie, kolorowo. U mnie maki rozlazły się po całej rabatce. A że korzenie mają chyba do samego piekła, to zostawiłem na 1/4 a resztę poczęstowałem Randapem. Tylko ciii bo Krysia o tym nie wie.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:32, 21 kwi 2015

Do góry
Nie wiem na czym oko zawiesić, wszystko cudowne! Ale połączenie hiacyntów i żonkili powaliło mnie na kolana - bendem zgapiać, jak nie zapomnę jesienią
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:18, 21 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)

obiecywał skasowac
Kolejne rewolucje w planie?

Irenko - no jak nie jak tak Choć teraz będzie kontynuacja rewolucji na froncie, a potem... nie wiem Choć w sumie wiem, tylko czekam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:15, 21 kwi 2015

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
To ja szukam starych obrusów... .

10 kwietnia chyba je wklejalem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:12, 21 kwi 2015

Do góry
deszczowymaj napisał(a)
Witaj Sebek

W związku z tym,że staram się być wszędzie tam gdzie (coś) się dzieje,nie mogło zabraknąć mnie u Ciebie
A u Ciebie oj ...dzieje się i to bardzo dużo
Ogród przepiękny,wzór do naśladowania i na każdym kroku widać w nim wiedzę Ogrodowiskową

Napewno będe zaglądać bardzo często
Pozdrawiam

Aniu - u mnie dzieje się głównie w weekendy, w tygodniu tylko i wyłącznie paplanina

Miło mi, że podoba Ci się u mnie - wiedzę "ogrodowiskową" mam szerszą, tylko miejsca na wdrażanie jej w życie brak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:08, 21 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
No i znów pokazałeś piękne zdjęcia ogrodu. Ja dziś przesadzam drzewka, nad którymi ,,modlę" się od dłuższego czasu i eksmituję na dobre irgę, która psuje mi pewien zakątek. Dłużej nie zwlekam, im szybciej tym lepiej. Szybciej będzie ładnie, a przynajmniej tak mi się wydaje

Aniu, żebyś wiedziała nad iloma roślinami ja się modlę - nad niektórymi by rosły, a nad niektórymi by zniknęły z mi z oczu

Eksmituj jak Cię coś denerwuje, zwłaszcza jeśli masz na to miejsce lepszy pomysł i materiał roślinny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:00, 21 kwi 2015

Do góry
Kafankilnapisał(a)
buu, nie widziałam... szkoda

ja też byłam dumna z moich "pięknych" nasadzeń na początku i wcale się tego nie wstydzę, bo to też było doświadczenie, wprawdzie jednorazowe, ale już wiem jak nie należy robić )) wciąż popełniam błędy, uczę się i mam nadzieję rozwijam w tym dobrym kierunku ale wszystko jeszcze przede mną i mam nadzieję, że nauka nie pójdzie w las, ani w przenośni ani dosłownie ))

Pozdrawiam

Lata błędów i wypaczeń Tylko w Twoim przypadku i tak wiedziałas, że chyba wszystko będzie przesadzane A ja sadzilem z myślą, że już tego ruszać nie będę Teraz nawet do sadzenia się nie przykładam, bo i tak wiem, że rośliny będą dalej wędrować - prawej flanki na lewą
Ogród w skali mikro cz.II 15:47, 21 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Oj biedni dziadkowie, jednak starosc się nie udala....
atrawnik zaraz bedzie cacy
Cześć Irenko jak Ty to pięknie ujęłaś..echhhhh

Mała Mi napisała
Doczytałąm... babci i dziadka szkoda, a koszuli eMusia nie bo byłą stara, a Lola jest jak nowa
Że też w kwestii tej nieszczęsnej koszuli moj eMuś ma inksze zdanie gdyby nie to ,ze łokieć mu pęknął w robocie, to pewnie by myślał ,że to sabotaż ..
RZa dobre słowo dla Dziadków dziękuję...

Siakowa napisała
To ten piasek na zeolit , czy zamiast i czy potem biohumus od razu

Zeolit zamiast piasku..ma po prostu lepsze właściwości i od razu podlewam biohumusem..żeby to wszystko czyli żółty i biohumus dotarło jak najgłębiej

Busy Bee napisała
Elu trawniczek pierwsza klasa...
Poza tym pierwsze widzę taki zeolit ,taaaaka ze mnie ogrodniczka U mnie przydałby się na pewno, bo właśnie mam taki zbity trawnik na glinie....
z tym trawniczkiem to rozumię ,że z leksza sarkazm jest .. Ja też bym nie wiedziała o zeolicie ale Anita skądś go wytrzasnęła i się podzieliła wiadomością ... Ten zestaw stosuję od 2 lat i naprawdę jest różnica to tak jak nawoz " dowolny" a jaramila

Sebek napisał
Złamanie w tym wieku to masakra - trzymajcie się dzielnie...Trawnik rzeczywiście okropnie wygląda - ale będzie cudny
Za dobre słowo dziękuję..póki co babcia jest zadrutowana i te druty już w niej zostaną i ma z nimi chodzić..już wstaje powolutku ...a trawnik ..eee..masakra

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:42, 21 kwi 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Byłam i zobaczyłam Banan, aż się Em patrzy dziwnie

Oj tam oj tam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:41, 21 kwi 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Seba ... Doda, nie doda ...fanką jestem ale nie tej Pani
macham

Odmachuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:40, 21 kwi 2015

Do góry
Psiamama napisał(a)
Piękna o każdej porze roku Ech że też nie można tak ctrl-c-ctrl-v do siebie ale będę troszkę odgapiać

Mysza napisał(a)

Sebek perfekcyjnie ciachnięte te buksiki
Hiacynty ja ładnie ciągle kwitną

Ensata napisał(a)
Piękna rabata!

Dzięki dziewczyny Tez lubię te kulki zatopione w trawach

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:36, 21 kwi 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Ja zwykle atrakcje przegapiłam no!

No bywa Atrakcje może kiedyś w wątku jeszcze się pojawią?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:45, 21 kwi 2015

Do góry
Witaj Sebek

W związku z tym,że staram się być wszędzie tam gdzie (coś) się dzieje,nie mogło zabraknąć mnie u Ciebie
A u Ciebie oj ...dzieje się i to bardzo dużo
Ogród przepiękny,wzór do naśladowania i na każdym kroku widać w nim wiedzę Ogrodowiskową

Napewno będe zaglądać bardzo często
Pozdrawiam
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:03, 21 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ależ pięknie u Ciebie Wejście do domu aż zachęca, by do niego... nie wchodzić Tylko zostać przed i podziwiać

Sebuś przed wejsciem jest krzesełko ....można spocząć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:56, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu, ostatnio jak u mnie pisałaś, że nie masz czasu na własny ogród to chyba kokietowałaś - przecież on sam z siebie TAK nie wygląda - czuć w nim Twoją nieustającą opiekę i wkładane serce we wszelkie nasadzenia W bukszpanowym jest po prostu światowo!

On nie ma opieki..tak wygląda. Raz kosiłam trawnik. Po ostatnich wietrznych dniach, znowu śmiecia nawiało Zimnica.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:45, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam fragment Tak to wyglądało 10.04 po cięciu bukszpanów

Sebek perfekcyjnie ciachnięte te buksiki
Hiacynty ja ładnie ciągle kwitną
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:38, 20 kwi 2015

Do góry
Mam fragment Tak to wyglądało 10.04 po cięciu bukszpanów

Miejsko & sielsko 21:36, 20 kwi 2015

Do góry
Też jakieś kfffiatki potrzebuję...Ile można patrzeć na stokrotki? Dwa razy już je widziałem, wystarczy Warzyw nie jem No dobra - zjadam ziemniaki I arbuza od czasu do czasu
Mój ogród pod górkę... 21:36, 20 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
No to mus się pokazać z jak najlepszej strony
Posadź koniecznie białe hortensje w donicach i zrób wianek na drzwi w bieli Mnie byś od razu tym kupiła jakbym był gościem

Obowiązkowo coś przygotuję

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies