Podobnie jak Sebek nie wiem na czym oko zawiesić. Cudnie, kolorowo. U mnie maki rozlazły się po całej rabatce. A że korzenie mają chyba do samego piekła, to zostawiłem na 1/4 a resztę poczęstowałem Randapem. Tylko ciii bo Krysia o tym nie wie.
Lata błędów i wypaczeń Tylko w Twoim przypadku i tak wiedziałas, że chyba wszystko będzie przesadzane A ja sadzilem z myślą, że już tego ruszać nie będę Teraz nawet do sadzenia się nie przykładam, bo i tak wiem, że rośliny będą dalej wędrować - prawej flanki na lewą
Że też w kwestii tej nieszczęsnej koszuli moj eMuś ma inksze zdanie gdyby nie to ,ze łokieć mu pęknął w robocie, to pewnie by myślał ,że to sabotaż ..
RZa dobre słowo dla Dziadków dziękuję...
Zeolit zamiast piasku..ma po prostu lepsze właściwości i od razu podlewam biohumusem..żeby to wszystko czyli żółty i biohumus dotarło jak najgłębiej
z tym trawniczkiem to rozumię ,że z leksza sarkazm jest .. Ja też bym nie wiedziała o zeolicie ale Anita skądś go wytrzasnęła i się podzieliła wiadomością ... Ten zestaw stosuję od 2 lat i naprawdę jest różnica to tak jak nawoz " dowolny" a jaramila
Za dobre słowo dziękuję..póki co babcia jest zadrutowana i te druty już w niej zostaną i ma z nimi chodzić..już wstaje powolutku ...a trawnik ..eee..masakra
W związku z tym,że staram się być wszędzie tam gdzie (coś) się dzieje,nie mogło zabraknąć mnie u Ciebie
A u Ciebie oj ...dzieje się i to bardzo dużo
Ogród przepiękny,wzór do naśladowania i na każdym kroku widać w nim wiedzę Ogrodowiskową
Też jakieś kfffiatki potrzebuję...Ile można patrzeć na stokrotki? Dwa razy już je widziałem, wystarczy Warzyw nie jem No dobra - zjadam ziemniaki I arbuza od czasu do czasu