Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 16:08, 21 kwi 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
No i znów pokazałeś piękne zdjęcia ogrodu. Ja dziś przesadzam drzewka, nad którymi ,,modlę" się od dłuższego czasu i eksmituję na dobre irgę, która psuje mi pewien zakątek. Dłużej nie zwlekam, im szybciej tym lepiej. Szybciej będzie ładnie, a przynajmniej tak mi się wydaje

Aniu, żebyś wiedziała nad iloma roślinami ja się modlę - nad niektórymi by rosły, a nad niektórymi by zniknęły z mi z oczu

Eksmituj jak Cię coś denerwuje, zwłaszcza jeśli masz na to miejsce lepszy pomysł i materiał roślinny
Sebek 16:12, 21 kwi 2015

deszczowymaj napisał(a)
Witaj Sebek

W związku z tym,że staram się być wszędzie tam gdzie (coś) się dzieje,nie mogło zabraknąć mnie u Ciebie
A u Ciebie oj ...dzieje się i to bardzo dużo
Ogród przepiękny,wzór do naśladowania i na każdym kroku widać w nim wiedzę Ogrodowiskową

Napewno będe zaglądać bardzo często
Pozdrawiam

Aniu - u mnie dzieje się głównie w weekendy, w tygodniu tylko i wyłącznie paplanina

Miło mi, że podoba Ci się u mnie - wiedzę "ogrodowiskową" mam szerszą, tylko miejsca na wdrażanie jej w życie brak
Sebek 16:15, 21 kwi 2015

Pszczelarnia napisał(a)
To ja szukam starych obrusów... .

10 kwietnia chyba je wklejalem
Sebek 16:18, 21 kwi 2015

Milka napisał(a)

obiecywał skasowac
Kolejne rewolucje w planie?

Irenko - no jak nie jak tak Choć teraz będzie kontynuacja rewolucji na froncie, a potem... nie wiem Choć w sumie wiem, tylko czekam
makkasia 23:02, 21 kwi 2015

Przyszłam powiedzieć, że jak zwykle poprawiłeś mi humor Miszczu, powinni Cię zapisywać jako środek terapeutyczny A doła mam, miałam ogrodowego, ale już mi przeszło
ściskam
kamasja 09:08, 22 kwi 2015

Czytam! Mały śladzik zostawiam.
Dorotka 20:45, 22 kwi 2015

Sebek to znowu ja
Melduję że berberysy kupione, teraz kolejny problem

Poproszę o poradę bo szukam małego drzewka tyle że raczej wąskiego i strzelistego gdyż będzie miało mało miejsca pomiędzi ogrodzeniem a kostką. Nie chciałaby aby korzenie tego drzewka rozwaliły sąsiadowi ogrodzenie a mi kostkę.\Tak więc strzeliste i nie duże, wąskie i małe korzenie - takie bardziej ku ozdobie niż cieniowi.
Sebek 21:31, 22 kwi 2015

Dorotko - nie wiem jakim cudem odkopałaś mój stary wątek, ale odpiszę Ci w aktualnym

Wąskie, strzeliste drzewo - na pierwszą myśl przychodzi mi grab fastigiata Może być też buk - Rohan Obelisk, Dawyck Gold, Dawyck Purple
Sebek 21:36, 22 kwi 2015

makkasia napisał(a)
Przyszłam powiedzieć, że jak zwykle poprawiłeś mi humor Miszczu, powinni Cię zapisywać jako środek terapeutyczny A doła mam, miałam ogrodowego, ale już mi przeszło
ściskam

Kasiu - toż to ja tu same zwierzenia prosto z serca piszę Nie wiem co Ci humor poprawiło, ale skoro zadziałało to świetnie
makkasia 21:39, 22 kwi 2015

Sebek napisał(a)

Kasiu - toż to ja tu same zwierzenia prosto z serca piszę Nie wiem co Ci humor poprawiło, ale skoro zadziałało to świetnie

Seba rozwaliłeś mnie magnolką u Zielonej Marty