Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:44, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka napisał(a)

Sebek a co ile go sadzić na ten żywopłocik???

Co ile chcesz Zależy od wielkości sadzonek i od szybkości efektu jaki chcesz uzyskać Może być co 30-40 cm, pół metra by dużych sadzonkach tez będzie w porządku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:15, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mam tą odmianę i jeszcze mogę stwierdzić o niej, że potrafi zielenieć od dołu, tsm gdzie nie dociera światło. Ale nie jest to jakoś widoczne w dalekim odbiorze wzrokowym Mam też drugiego o błyszczących liściach - ten nie staje się wyblakły, ale nazwy nie znam - podejrzewam, że zwie się "Dart's Red Lady"

Sebek a co ile go sadzić na ten żywopłocik???
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:12, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka napisał(a)

No to akurat takie jak ja są, też jestem zawsze tam gdzie mnie nie posieją Biorę go!!!

Mam tą odmianę i jeszcze mogę stwierdzić o niej, że potrafi zielenieć od dołu, tsm gdzie nie dociera światło. Ale nie jest to jakoś widoczne w dalekim odbiorze wzrokowym Mam też drugiego o błyszczących liściach - ten nie staje się wyblakły, ale nazwy nie znam - podejrzewam, że zwie się "Dart's Red Lady"
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:08, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
U nas tez sypalo, ale na szczęście śladu po tym czymś nie ma I dobrze - teraz czas, by cieszyć się magnoliami i tulipanami, a nie śniegiem

Śniegu nam nie potrzeba, temperatura się waha, ale przyroda się budzi, tulipany w natarciu...jak słonko dopisze zakwitną

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:59, 19 kwi 2015

Do góry
dorciabe napisał(a)
Sebek Ty się czujesz przed kamerą jak ryba w galarecie normalnie

O ile mojego telefonu się nie wstydze to przed każdym innym urządzeniem robiącym zdjęcia uciekam

Co najlepsze (czytaj najgorsze ) stałem wczoraj przy barierkach, na pierwszym planie dla fotoreporterów... Jak zostanę fejmem jakiegoś portalu albo gazety to wtedy już nie zwlekam z operacją plastyczną tylko od razu lecę do chirurga Zwlaszcza, że był maraton zumby przed koncertem i mogłem wyjść co najmniej dziwnie podczas tanecznych ruchów
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:56, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

On jest najbardziej pospolity ze wszystkich, zresztą to się nawet potrafi wysiac, wiec jest tani Berberysy u mnie jeszcze nigdy nie chorowały -tfu tfu!!!

No to akurat takie jak ja są, też jestem zawsze tam gdzie mnie nie posieją Biorę go!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:53, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka napisał(a)
Sebek, patrzyłąm na ceny bebrerysów i ten o którym piszesz czyli Atropurpurea jest najtańszy. Sadzonki od 1 zł do 2,50 podczas gdy inne 5 do 15 zł. Czemu ten Atropurpurea taki tani?? Jakiś chorowity czy pospolity czy brzydki czy....???
Pytam bo mam zamiar 50 sztuk kupić.

On jest najbardziej pospolity ze wszystkich, zresztą to się nawet potrafi wysiac, wiec jest tani Berberysy u mnie jeszcze nigdy nie chorowały -tfu tfu!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:49, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka - do usług

Gabrysiu - jeśli się cofniesz do poswiatecznego tygodnia to zdjęć znajdziesz aż za dużo Np. tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1688

Waldek, odlot to miałem ja, a Doda miała właśnie odjazd - swoją drogą samochód w trasy tez ma świetny

Agania, pierwsza część zrozumiała, ale drugą jakbyś była łaskawa wytłumaczyć... to super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek Ty się czujesz przed kamerą jak ryba w galarecie normalnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek, patrzyłąm na ceny bebrerysów i ten o którym piszesz czyli Atropurpurea jest najtańszy. Sadzonki od 1 zł do 2,50 podczas gdy inne 5 do 15 zł. Czemu ten Atropurpurea taki tani?? Jakiś chorowity czy pospolity czy brzydki czy....???
Pytam bo mam zamiar 50 sztuk kupić.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:38, 19 kwi 2015

Do góry
No tak! Jutro jest TEN dzień Przesyłam uściski
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:47, 19 kwi 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Czekaj Doris bo Sebek ciekawe rzeczy opowiada o odjazdach za kulisami z Dodą a Ty tu kującego berberysa wkładasz.

Ups, to przepraszam że się wcinam między Dodę a Sebka z moim berberysem. Qcze nie w temacie byłam, nie czytałam. Ja mam odjazd z berberysami dzisiaj dlatego Doda to mi wiesz.... wisi jak królwej Jadwisi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:37, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka napisał(a)
Sebek a jakiego berberysa byś polecił na ten żywopłocik?

Czekaj Doris bo Sebek ciekawe rzeczy opowiada o odjazdach za kulisami z Dodą a Ty tu kującego berberysa wkładasz.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:37, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek, Ty tu celebryckie fotki sobie robisz, a ja cofam się o 10 stron i nie widzę żadnego zdjęcia z Twojego ogrodu. Nie do pomyślenia.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:34, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeśli nie będą Cię razić prześwity w dolnych partiach żywopłotu możesz posadzić odmianę Red Pillar Jeśli chcesz żywopłot gesty od dołu posadź krzaczaste typu Atropurpurea - ale z nimi będziesz mieć o wiele więcej cięcia...

STRASZNIE Ci dziękuję. Jesteś konkretny facet. No to już wszytsko wiem czyli Atropurpurea
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:33, 19 kwi 2015

Do góry
Dorotka napisał(a)
Sebek a jakiego berberysa byś polecił na ten żywopłocik? Chciałabym coś w bordzie.

Jeśli nie będą Cię razić prześwity w dolnych partiach żywopłotu możesz posadzić odmianę Red Pillar Jeśli chcesz żywopłot gesty od dołu posadź krzaczaste typu Atropurpurea - ale z nimi będziesz mieć o wiele więcej cięcia...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:29, 19 kwi 2015

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
No Sebek jestem w szoku Doda i Ty brawo

Też się cieszę z tego zdjęcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:05, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek a jakiego berberysa byś polecił na ten żywopłocik? Chciałabym coś w bordzie.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 14:18, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Było mi bardzo miło Cię widzieć Następnym razem Was nie puszczę tylko wymuszę tą kawę

Najbardziej zaskakujące spotkanie w ostatnim czasie No szkoda, że już musiałam wracać do domku Umówimy się kiedyś na dłużej, albo porwę Cię na kawkę do siebie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:10, 19 kwi 2015

Do góry
No Sebek jestem w szoku Doda i Ty brawo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies