Co ile chcesz Zależy od wielkości sadzonek i od szybkości efektu jaki chcesz uzyskać Może być co 30-40 cm, pół metra by dużych sadzonkach tez będzie w porządku
Mam tą odmianę i jeszcze mogę stwierdzić o niej, że potrafi zielenieć od dołu, tsm gdzie nie dociera światło. Ale nie jest to jakoś widoczne w dalekim odbiorze wzrokowym Mam też drugiego o błyszczących liściach - ten nie staje się wyblakły, ale nazwy nie znam - podejrzewam, że zwie się "Dart's Red Lady"
O ile mojego telefonu się nie wstydze to przed każdym innym urządzeniem robiącym zdjęcia uciekam
Co najlepsze (czytaj najgorsze ) stałem wczoraj przy barierkach, na pierwszym planie dla fotoreporterów... Jak zostanę fejmem jakiegoś portalu albo gazety to wtedy już nie zwlekam z operacją plastyczną tylko od razu lecę do chirurga Zwlaszcza, że był maraton zumby przed koncertem i mogłem wyjść co najmniej dziwnie podczas tanecznych ruchów
On jest najbardziej pospolity ze wszystkich, zresztą to się nawet potrafi wysiac, wiec jest tani Berberysy u mnie jeszcze nigdy nie chorowały -tfu tfu!!!
Sebek, patrzyłąm na ceny bebrerysów i ten o którym piszesz czyli Atropurpurea jest najtańszy. Sadzonki od 1 zł do 2,50 podczas gdy inne 5 do 15 zł. Czemu ten Atropurpurea taki tani?? Jakiś chorowity czy pospolity czy brzydki czy....???
Pytam bo mam zamiar 50 sztuk kupić.
Ups, to przepraszam że się wcinam między Dodę a Sebka z moim berberysem. Qcze nie w temacie byłam, nie czytałam. Ja mam odjazd z berberysami dzisiaj dlatego Doda to mi wiesz.... wisi jak królwej Jadwisi
Jeśli nie będą Cię razić prześwity w dolnych partiach żywopłotu możesz posadzić odmianę Red Pillar Jeśli chcesz żywopłot gesty od dołu posadź krzaczaste typu Atropurpurea - ale z nimi będziesz mieć o wiele więcej cięcia...
Najbardziej zaskakujące spotkanie w ostatnim czasie No szkoda, że już musiałam wracać do domku Umówimy się kiedyś na dłużej, albo porwę Cię na kawkę do siebie