Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 16:33, 19 kwi 2015

Dorotka napisał(a)
Sebek a jakiego berberysa byś polecił na ten żywopłocik? Chciałabym coś w bordzie.

Jeśli nie będą Cię razić prześwity w dolnych partiach żywopłotu możesz posadzić odmianę Red Pillar Jeśli chcesz żywopłot gesty od dołu posadź krzaczaste typu Atropurpurea - ale z nimi będziesz mieć o wiele więcej cięcia...
Dorotka 16:34, 19 kwi 2015

Sebek napisał(a)

Jeśli nie będą Cię razić prześwity w dolnych partiach żywopłotu możesz posadzić odmianę Red Pillar Jeśli chcesz żywopłot gesty od dołu posadź krzaczaste typu Atropurpurea - ale z nimi będziesz mieć o wiele więcej cięcia...

STRASZNIE Ci dziękuję. Jesteś konkretny facet. No to już wszytsko wiem czyli Atropurpurea
Gabriela 16:37, 19 kwi 2015

Sebek, Ty tu celebryckie fotki sobie robisz, a ja cofam się o 10 stron i nie widzę żadnego zdjęcia z Twojego ogrodu. Nie do pomyślenia.
waldek727 16:37, 19 kwi 2015

Dorotka napisał(a)
Sebek a jakiego berberysa byś polecił na ten żywopłocik?

Czekaj Doris bo Sebek ciekawe rzeczy opowiada o odjazdach za kulisami z Dodą a Ty tu kującego berberysa wkładasz.
Dorotka 16:47, 19 kwi 2015

waldek727 napisał(a)

Czekaj Doris bo Sebek ciekawe rzeczy opowiada o odjazdach za kulisami z Dodą a Ty tu kującego berberysa wkładasz.

Ups, to przepraszam że się wcinam między Dodę a Sebka z moim berberysem. Qcze nie w temacie byłam, nie czytałam. Ja mam odjazd z berberysami dzisiaj dlatego Doda to mi wiesz.... wisi jak królwej Jadwisi
Agania 17:18, 19 kwi 2015

Nie tylko usta takie same, ale i oczy czornyje i przekrasnyje)
Dorotka 17:46, 19 kwi 2015

Sebek, patrzyłąm na ceny bebrerysów i ten o którym piszesz czyli Atropurpurea jest najtańszy. Sadzonki od 1 zł do 2,50 podczas gdy inne 5 do 15 zł. Czemu ten Atropurpurea taki tani?? Jakiś chorowity czy pospolity czy brzydki czy....???
Pytam bo mam zamiar 50 sztuk kupić.
dorciabe 17:46, 19 kwi 2015

Sebek Ty się czujesz przed kamerą jak ryba w galarecie normalnie
Sebek 17:49, 19 kwi 2015

Dorotka - do usług

Gabrysiu - jeśli się cofniesz do poswiatecznego tygodnia to zdjęć znajdziesz aż za dużo Np. tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1688

Waldek, odlot to miałem ja, a Doda miała właśnie odjazd - swoją drogą samochód w trasy tez ma świetny

Agania, pierwsza część zrozumiała, ale drugą jakbyś była łaskawa wytłumaczyć... to super
Sebek 17:53, 19 kwi 2015

Dorotka napisał(a)
Sebek, patrzyłąm na ceny bebrerysów i ten o którym piszesz czyli Atropurpurea jest najtańszy. Sadzonki od 1 zł do 2,50 podczas gdy inne 5 do 15 zł. Czemu ten Atropurpurea taki tani?? Jakiś chorowity czy pospolity czy brzydki czy....???
Pytam bo mam zamiar 50 sztuk kupić.

On jest najbardziej pospolity ze wszystkich, zresztą to się nawet potrafi wysiac, wiec jest tani Berberysy u mnie jeszcze nigdy nie chorowały -tfu tfu!!!