Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Dorotka 17:56, 19 kwi 2015

Sebek napisał(a)

On jest najbardziej pospolity ze wszystkich, zresztą to się nawet potrafi wysiac, wiec jest tani Berberysy u mnie jeszcze nigdy nie chorowały -tfu tfu!!!

No to akurat takie jak ja są, też jestem zawsze tam gdzie mnie nie posieją Biorę go!!!
Sebek 17:59, 19 kwi 2015

dorciabe napisał(a)
Sebek Ty się czujesz przed kamerą jak ryba w galarecie normalnie

O ile mojego telefonu się nie wstydze to przed każdym innym urządzeniem robiącym zdjęcia uciekam

Co najlepsze (czytaj najgorsze ) stałem wczoraj przy barierkach, na pierwszym planie dla fotoreporterów... Jak zostanę fejmem jakiegoś portalu albo gazety to wtedy już nie zwlekam z operacją plastyczną tylko od razu lecę do chirurga Zwlaszcza, że był maraton zumby przed koncertem i mogłem wyjść co najmniej dziwnie podczas tanecznych ruchów
Sebek 18:12, 19 kwi 2015

Dorotka napisał(a)

No to akurat takie jak ja są, też jestem zawsze tam gdzie mnie nie posieją Biorę go!!!

Mam tą odmianę i jeszcze mogę stwierdzić o niej, że potrafi zielenieć od dołu, tsm gdzie nie dociera światło. Ale nie jest to jakoś widoczne w dalekim odbiorze wzrokowym Mam też drugiego o błyszczących liściach - ten nie staje się wyblakły, ale nazwy nie znam - podejrzewam, że zwie się "Dart's Red Lady"
Dorotka 18:15, 19 kwi 2015

Sebek napisał(a)

Mam tą odmianę i jeszcze mogę stwierdzić o niej, że potrafi zielenieć od dołu, tsm gdzie nie dociera światło. Ale nie jest to jakoś widoczne w dalekim odbiorze wzrokowym Mam też drugiego o błyszczących liściach - ten nie staje się wyblakły, ale nazwy nie znam - podejrzewam, że zwie się "Dart's Red Lady"

Sebek a co ile go sadzić na ten żywopłocik???
Milka 18:16, 19 kwi 2015

Wow, ale foto na pamiatke usta faktycznie baaaardzo podobne
Sebek 19:44, 19 kwi 2015

Dorotka napisał(a)

Sebek a co ile go sadzić na ten żywopłocik???

Co ile chcesz Zależy od wielkości sadzonek i od szybkości efektu jaki chcesz uzyskać Może być co 30-40 cm, pół metra by dużych sadzonkach tez będzie w porządku
Sebek 19:51, 19 kwi 2015

Milka napisał(a)
Wow, ale foto na pamiatke usta faktycznie baaaardzo podobne

Irenko - usta ten sam chirurg nam robił, polecamy
Madzenka 20:47, 19 kwi 2015

Sebek Doda potrzebuje dobrego PR'owca , moze sie zalapiesz?
Sebek 20:57, 19 kwi 2015

Madzenka napisał(a)

Sebek Doda potrzebuje dobrego PR'owca , moze sie zalapiesz?

Kto jak kto, ale Ty się na tym najlepiej znasz Ja wybrałem całkiem inny kierunek Ale z PR'em racja, nie ma od lat wokół siebie odpowiednich ludzi... Jednak to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać
Psiamama 22:27, 19 kwi 2015

Witaj Sebku. Dziś dokończyłam czytanie Twoich wątków bo od niedawna tu jestem. Chłopaku, jakże mi się u Ciebie podoba wszystko. Taki młodziak z pasją ogrodową, zapałem i z taaakim ogrodem? Wiesz dla mnie jesteś zjawiskiem. Naprawdę podziwiam Cię. No sorki ale musiałam Ci to napisać