Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 14 kwi 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sebek rewelacyjna instrukcja tez sie wspomagałam kartonem ale u mistrza ciecia zawsze sie czegos mozna nauczyc nozyce tez polecam

Nożyce rzeczywiście udane Ale ten automat co wkleiła Alicja - to dopiero coś!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:00, 14 kwi 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Byłam i uściski zostawiłam

Czuję się wyściskany
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:59, 14 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Sebek czy Ty robisz kanty przed swoim granitem??

Przy kostce robię, a jakże Jednak granit jest jedynie na chodniku - na obrzeżach jest w większości kostka betonowa

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:56, 14 kwi 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Donice obsadzone?...bo ja nóżkami przebieram

No niby obsadzone, ale na razie marnie to wygląda... W I. przecena roślin i chyba jutro tam podjadę, bo będę w okolicy... Może coś wynoram, bo skrzydłokwiaty w sześcianach wyglądają hmmm, no słabo Ale za to biały storczyk mniam Tylko na razie ma jeden pęd z kwiatami, a zapowiadają się aż 4 Będzie ładny to wtedy wkleję Albo wkleję przed i po rozwinięciu, bo fotka cyknięta wczoraj niezbyt mi się podoba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:52, 14 kwi 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zazdroszczę czasu na własny ogród, ja go nie mam Zawładnęła mną nicość.

Danusiu - czas minął Ogród nie tylko bukszpanowy się obroni, jak zawsze Teraz dzień jest dłuższy to może znajdziesz choć parę minut dziennie, by coś u siebie podziałać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:50, 14 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Macham porannie

Macham wieczornie Choć Twoje poranne machanie odczytałem, ale ja zawsze w biegu i nie zdążyłem odpisać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:49, 14 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)

No ta maszyna do kształtowania kulek buksikowych rewelacyjna!!!

Sebek, zainspirowałeś mnie do zrobienia kancika w trawie od sznurka, i cóż to było za zaskoczenie, jak z mojego wcześniejszego kancika o linii podobnej do prostej z "pewnymi" odchyleniami od linii zamierzonej, powstał idealny kancik, aż M otworzył buzię ze zdziwienia A ja mu na to, że nie na darmo włóczę się po cudzych ogrodach ogrodowiskowych no i że bycie na Ogrodowisku do czegoś zobowiązuje pozdrawiam

Aniu - mi z czasem przyszło takie myślenie, że jak coś sadzę lub robię to myślę co ogrodomianiacy na forum o tym będą myśleć - i bardziej się staram Zresztą jak patrzę na statystyki to oczom nie wierzę, że liczba odsłon mojego wątku wynosi już ponad MILION 260 tysięcy... Strach coś pisać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:47, 14 kwi 2015

Do góry
Dobry wieczór
Czas się ujawnić a nie być cichym podglądaczem od dawien dawna
Przycupnę sobie w kąciku cichutko i będę obserwować co też Sebek wyczynia w swoim ogrodzie Obiecuję, że nie będę przeszkadzać
Ciekawa jestem co posadziłeś w tych swoich pieknych donicach?
U "Zielonej" Ogrodniczki :) 21:45, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek bardzo mi miło Ciebie gościć w swoim przedogródku - zapraszam częściej
Bardzo dziękuję Ci za wszystkie cenne wskazówki - nie ma to jak fachowe doradztwo.
Doświadczonym ogrodnikom wystarczy jedno spojrzenie i są w stanie ocenić co z czym mi tego jeszcze brakuje...

Zdecydowałam się na berberysy admiration, żółtą trzmielinę i tawułę goldmound... Jak wszystko będzie szło po mojej myśli, to jutro podjadę do szkółki po umbry, resztę zamierzam kupić w weekend, bo niedaleko mnie są targi ogrodnicze
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:43, 14 kwi 2015

Do góry
Alicja169 napisał(a)
W podzięce wysyłam link z poszukiwanymi nożycami

https://www.youtube.com/watch?v=m25-rtCsgjg

Jak nie będę mieć na co wydawać pieniędzy sprawię sobie takie cudo A na razie nadążam z cięciem ręcznym Ale mieć takie zgrabne kule bukszpanowe - madżenie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:42, 14 kwi 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Jestem na bieżąco, Miszczuniu podziwiam precyzję
Ja moje buksiki muszę też jeszcze jeszcze poprawić bo je tylko delikatnie skorygowałam. Macham

Jak już się dorwę do nożyc to nie ma lekkiego korygowania - idę na całość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:37, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek rewelacyjna instrukcja tez sie wspomagałam kartonem ale u mistrza ciecia zawsze sie czegos mozna nauczyc nozyce tez polecam
Ogród z lustrem 21:33, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek, nie rób tego. Wypasiony to on nie jest, bo jeszcze będą cynie i inne kwiaty. Dostałam nasiona z Anglii
Będą pomidorki, jest jarmuż, będą cukinie, fasolka szparagowa, nie wiem tylko czy miejsca starczy, bo dzisiaj 20 truskawek posadziłam.
Ogród z lustrem 21:28, 14 kwi 2015

Do góry
To najprawdopodobniej najbardziej wypasiony warzywnik w Polsce Pięknie jest, a co dopiero będzie w szczycie sezonu

Utwierdziłaś mnie w tym, że swojego na pewno nie pokażę
U "Zielonej" Ogrodniczki :) 21:24, 14 kwi 2015

Do góry
Trzmielinę Emerald Gaiety odradzam - u mnie wolno rosła, a jednej zimy wymarzła... Emerald'n'gold jest nie do zdarcia

Te plamy roślin rzeczywiście będą świetne i bardzo oryginalne Widuję w jednym mieście taki zestaw roślin i wygląda on bardzo efektownie posadzony dużymi grupami
Możesz też dodać kosodrzewiny - tylko nisko je tnij, jak wszystko tutaj Możesz nawet sobie zrobić różne piętra tych roślin - tawuły wyżej, trzmielinę niziutko, berberysy też inaczej - da to ciekawy efekt i przede wszystkim chyba nikt tego nie ma
Miejsko & sielsko 17:52, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dołączam do grupy wsparcia Kanty wyszły perfekcyjnie!

eee... jeszcze nie są idealne ....

dzięki Sebuś
Miejsko & sielsko 15:42, 14 kwi 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
W czwartek będę z Tobą. Buziaki!

Dołączam do grupy wsparcia Kanty wyszły perfekcyjnie!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 14:53, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek ma ochotę schrupać korę ... .

Gabrysiu, ja zawsze głos rozsądku jestem: a tym Anabellkom nie będzie tam za ciasno?

A teraz dowcip o mężach (opowiedział mi Ta):
Mówi jedna koleżanka do drugiej:
-Prasujesz swojemu koszule?
- Nie, piorę mu mózg codziennie.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:24, 14 kwi 2015

Do góry
Sebek czy Ty robisz kanty przed swoim granitem??
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 08:02, 14 kwi 2015

Do góry
Tak się zachwycałem zdjęciami w weekend, że z wrażenia postu nie napisałem Bosko wyszło z tymi platanami - a ogród z świeżo wysypaną korą wygląda tak... do schrupania!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies