Sebek
21:58, 13 kwi 2015

Marta - zdjęcia lubię robić, ale czasem na świetne ujęcia trzeba poświęcić dużo czasu - a ostatnio tylko się za mną kurzy 

Tosiu, polecam się na przyszłość
Ensata, leję zwykły florovit - lubię go używać, bo wiem, że nawet jak dam go więcej niż zalecają to nie przesadzę i rośliny będą żyć
Kandydatka na żonę ma męża, jeszcze 

Aniu, 4, a nawet 3 lata temu mówiłem to samo - trzymam za Ciebie kciuki i za Twój ogród również
Ogród to pracochłonne miejsce, ale daje ogrom satysfakcji
Ewa, podpisuję się pod tym co napisała Juzia
Cudzymi rękoma myślę, że do maja możesz trawy podzielić - ale jeśli mam być szczery to intuicja podpowiada mi, że to najlepszy czas na dzielenie traw.
Alicjo, jak widać snapchat może posłużyć nie tylko do wysyłania zdjęć, ale nawet do narysowania gdzie co uciąć
Ewelina, bukszpany to były krzaki - dorodne, ale niezbyt foremne... Teraz to ładne kuleczki

Tosiu, polecam się na przyszłość

Ensata, leję zwykły florovit - lubię go używać, bo wiem, że nawet jak dam go więcej niż zalecają to nie przesadzę i rośliny będą żyć

Aniu, 4, a nawet 3 lata temu mówiłem to samo - trzymam za Ciebie kciuki i za Twój ogród również

Ewa, podpisuję się pod tym co napisała Juzia

Alicjo, jak widać snapchat może posłużyć nie tylko do wysyłania zdjęć, ale nawet do narysowania gdzie co uciąć

Ewelina, bukszpany to były krzaki - dorodne, ale niezbyt foremne... Teraz to ładne kuleczki