Jak nie będę mieć na co wydawać pieniędzy sprawię sobie takie cudo A na razie nadążam z cięciem ręcznym Ale mieć takie zgrabne kule bukszpanowe - madżenie
Dobry wieczór
Czas się ujawnić a nie być cichym podglądaczem od dawien dawna
Przycupnę sobie w kąciku cichutko i będę obserwować co też Sebek wyczynia w swoim ogrodzie Obiecuję, że nie będę przeszkadzać
Ciekawa jestem co posadziłeś w tych swoich pieknych donicach?
Aniu - mi z czasem przyszło takie myślenie, że jak coś sadzę lub robię to myślę co ogrodomianiacy na forum o tym będą myśleć - i bardziej się staram Zresztą jak patrzę na statystyki to oczom nie wierzę, że liczba odsłon mojego wątku wynosi już ponad MILION 260 tysięcy... Strach coś pisać
Danusiu - czas minął Ogród nie tylko bukszpanowy się obroni, jak zawsze Teraz dzień jest dłuższy to może znajdziesz choć parę minut dziennie, by coś u siebie podziałać
No niby obsadzone, ale na razie marnie to wygląda... W I. przecena roślin i chyba jutro tam podjadę, bo będę w okolicy... Może coś wynoram, bo skrzydłokwiaty w sześcianach wyglądają hmmm, no słabo Ale za to biały storczyk mniam Tylko na razie ma jeden pęd z kwiatami, a zapowiadają się aż 4 Będzie ładny to wtedy wkleję Albo wkleję przed i po rozwinięciu, bo fotka cyknięta wczoraj niezbyt mi się podoba