Oj jak ja to rozumiemJestem na etapie garażu...
U mnie wszyscy się dziwią dlaczego mam takie wysokie rachunki za wodę
Jestem zachwycona Twoimi donicami. Teraz tynkowanie, póżniej malowanie i będzie fantastyczny efekt.
Kanciki jak od jakiejś specjalistycznej maszyny Wspaniały efekt Ola, jestem zachwycona i nie mogę się doczekać kwitnienia hortek, będzie u Ciebie ogrodowiskowy spektakl
Jestem zadowolona Moje są mniejsze i ja nic nie kładłam do środka, żeby je obciążyć. Jak na razie, nic się nie dzieje i stoją w miejscu. U mnie stoją na tarasie. Tak wyglądają
Martuś, dobrze, że czuwasz nademną Nie pomyślałam... Wczoraj na szybko wsadziłam jednego bambusa a dzisiaj biegałam z nimi po ogrodzie i szukałam dobrego miejsca
Jagoda, mam nadzieję, że tylko obrazki przejrzałaś i dużo czasu nie straciłaś bo u mnie więcej rozważań i pogaduszek niż ciekawych widoków
W kostce granitowej jestem zakochana, teraz okazuje się, że placyk troszkę za mały ale musiałabym kwiatuchy usuwać aby powiększyć a przy moim małym ogrodzie każdy metr na wagę złota
W tym przypadku wszystkich
M. poinformowany o planach lustrzanych Skakania z radości nie było ale zapewnienie o wykonaniu jest Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku się uda
Elu poedukowałam się już trochę w bambusach i wiem, że są takie które zimują w ogrodzie ale one muszą być już dobrze ukorzenione tzn. kilka miesięcy muszą już rosnąć na stałym miejscu. U mnie bambusy mają być kategorycznie w donicach. Myślałam o zadołowaniu ich na zimę ale podobno raczej nie dadzą rady. Bambusy miały być już w tamtym roku ale nie miałam pomieszczenia do przechowywania ich zimą. Znalazłam miejsce i są bambusy w doniczkach
Zdjęcie zdobniczki zrobię jutro. Dziś kupiłam 5-ty preparat na to dziadostwo...