Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Zielona 19:03, 13 cze 2014

Magda... nie dodam nic... ale wpis zostawić muszę, bo... jest jak w najlepszych magazynach. Doskonale. Po pierwszym koszeniu będziesz mogła sesję dla "Werandy" zrobić. Gratuluję Wam.
polinka 21:44, 13 cze 2014

Magda przychodzę w imieniu mojego eMa Proszę o zdjęcia lustra Kuję żelazo póki gorące...
nieszka 21:57, 13 cze 2014

No Pani aleś pojechała z tym tarasem, kącikiem jadalnym... Totalna rewolucja! Bosko jest!
I jeszcze kostka wydłubana... Nie dawaliście tam chyba żadnych krawężników? Nie boisz się że się będzie "rozłazić"?
Tess 22:05, 13 cze 2014

Chylę czoła.

To, że piszę bez wykrzykników i ochów i achów to tylko dlatego, że od rana obejrzałam Waszą rewolucję już chyba ze dwadzieścia razy, delektując się kolorystyką, symetrią, estetyką i pięknem tego miejsca.
Zdążyłam ochłonąć
butterfly 22:09, 13 cze 2014

ja też zanim to pisze to ochłonęłam - Magda, pojechałas po bandzie, jest bosko ! wszystko tak przemyslane idealnie...

podoba mi sie psze pani
Juzia 22:13, 13 cze 2014

Tess napisał(a)
Chylę czoła.

To, że piszę bez wykrzykników i ochów i achów to tylko dlatego, że od rana obejrzałam Waszą rewolucję już chyba ze dwadzieścia razy, delektując się kolorystyką, symetrią, estetyką i pięknem tego miejsca.
Zdążyłam ochłonąć

Ja oglądam też nie wiem który raz i dalej jestem w stanie wydusić tylko....ochhhhh
tusiawka 22:48, 13 cze 2014

Właściwie wszystko zostało już napisane i to na wiele sposobów.
Dołączam się więc do zachwytów.
Niesamowicie się napracowaliście ale efekt jest genialny.
Gabrysia_ 22:52, 13 cze 2014

Madzia jest pięknie,gratulacje jak najbardziej zasłużone,czekam na trawę,to będzie taka wisienka na torcie...piękny widok masz z góry
Buziaki
noemi 23:07, 13 cze 2014

OMG oglądam i oglądam i padłam z zachwytu …

jest bossssko i cudownie i mega nowocześnie
Magda70 12:53, 14 cze 2014

Zatkało mnie.
W sumie to nie wiem sama co mam napisać. Tyle wspaniałych wpisów u mnie.

Chyba tylko DZIĘKUJĘ za Wasze wpisy. Jest mi i eMowi niezmiernie miło.
Moje serducho się raduje bo kto jak kto ale Wy widzieliście nie jeden świetny ogród na tym forum i macie skalę porównawczą. Bo Wy również sami działacie we własnych ogrodach i wiecie ile nas wysiłku kosztuje ta przyjemność

Takie wpisy nas motywują do dalszej pracy i tylko szkoda, że dziś u nas chłodno i właśnie zaczęło padać