Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:01, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Zdrowie psychiczne najważniejsze

Nasze czy emusiów ???
Ogród w skali mikro cz.II 08:50, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Ja też panikuję na każdą zmianę na roślinie. Elu mamy małe ogródki to możemy każdy kwiatek, listeczek obejrzeć i to chyba jedna z wielu wad mikroskopijnych ogrodów Ja codziennie rano i wieczorem robię obchód ogrodu, zajrzę kuleczkom do środka, hortkom pod listeczki, sprawdzę wrzosy, ocenię siłę wzrostu powojników, powącham lawendę, pogrożę zdobniczce na buku i inspekcja zrobiona
Trzymam kciuki za różę, u mnie w tym roku Chopin kiepsko sobie radzi.

... Haha .. Jakbym siebie widziała ... Wrzuć mi plizzzz zdjęcie Twojej zdobniczki, bo z moim bukiem też coś sie dzieje i może to dlatego ,że jej co rano nie grożę za Twoim przykładem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:00, 13 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Deszcz dopiero w sobotę między 14-20.00
Połączenie róży z lawendą zawsze wygląda rewelacyjnie, chyba taki zestaw ponadczasowy Obwódki z bukszpanu tniesz w pionie i poziomie?

Z każdej dostępnej strony tnę
No tak jak cięcie zaplanowane na sobitę to będzie lać...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:12, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Bambusy

Donice wybierane, mierzone, oglądane po 100 razy, długie minuty spędzone na rozważaniach

I już jeden jest w donicy

Dzień pełen wrażeń,zakupy, spotkanie, radość w sercu a na koniec zostałam otrąbiona przez tiry a tu po prostu kobieta za kierownicą, która zgubiła drogę

Bambusy....moje niespełnione marzenie. Będziesz chować na zimę z donicami??
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:10, 12 cze 2014

Do góry
Irenko pozdrawiam, nadrobię w następnym tygodniu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:04, 12 cze 2014

Do góry
Magda padłam ze śmiechu Zapisuję sobie stronę wątku, za kilka miesięcy eM. poczyta
Mina pana elektryka pewnie bezcenna
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:58, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Elu będę krzyczeć ale żeby zostawić lustro Dziękuję Ci bardzo, pomysł na razie tylko w mojej głowie siedzi, nawet głośno przy M. nie wypowiadam ale zimą będę temat męczyć a raczej eMa

O tak, za wczesnie nic nie mów... Najpierw pokaż jak wygląda u innych.
Ja jak wspomniałam w zeszłym roku o lustrze to popatrzył się na mnie jak na wariatkę...

Więc zaczełam pokazywać realizacje Danusi - te z lustrami i od razu inna gatka

Teraz jak sam mówi komuś o lustrze to patrzą się na nniego glupkowato.
A jeszcze wczoraj był kolega elektryk i lampy montował. I najpierw nie skumał, że to on w lustrze - myślal, że ktoś coś robi a jak się zorientował to powiedział do eMa...- no teraz to już przegiąłeś
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:57, 12 cze 2014

Do góry
Reglinko w sprawie bambusów to najlepiej do Marzenki. Ona ma mega wielkie i donice też do nich odpowiednie.
Te moje donice są z plastiku, dzisiaj po napełnieniu ziemią i wsadzeniu bambusów sama je przenosiłam. Zobaczymy co będzie jesienią Mam nadzieję, że do tego czasu ładnie urosną a w domu mam dwóch silnych chłopaków to myślę, że sobie poradzą
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:47, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

a to tak najlepiej, jak nie wie

Zdrowie psychiczne najważniejsze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:37, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Ale wypasne zakupy!!! Nie wiem, co piękniejsze, ale bambusy mnie zachwyciły a one przetrwają w donicach zime??

Bambusy na zimę pójdą do jasnego, chłodnego pomieszczenia. Czytałam, że są również takie, które normalnie zimują w ogrodzie.
Ja od roku chorowałam na bambusy ale ceny powalały, dzisiaj miałam szczęśliwy dzień i się udało
Wielkie sadzenie jutro, pstryknę fotki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:34, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Aluś ja po roku zastanawiania się, kombinowania gdzie to lustro wcisnąć dostałam olśnienia na wątku u Gierczusi M. jeszcze nie wie...

a to tak najlepiej, jak nie wie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:34, 12 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
O takich właśnie Carexów mi potrzeba Świetne zakupy.

Trzeba przyznać, mega wypaśne ice dancy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:33, 12 cze 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Super zakupy

Ola, sama wiesz jaka to radość
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:32, 12 cze 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Ja choruje na lustro w ogrodzie od zeszłego roku, ale nie mam na niego pomysłu za bardzo, ale to pewnie w trakcie prac mnie najdzie

Aluś ja po roku zastanawiania się, kombinowania gdzie to lustro wcisnąć dostałam olśnienia na wątku u Gierczusi M. jeszcze nie wie...
Ogród w skali mikro cz.II 22:30, 12 cze 2014

Do góry
Ja też panikuję na każdą zmianę na roślinie. Elu mamy małe ogródki to możemy każdy kwiatek, listeczek obejrzeć i to chyba jedna z wielu wad mikroskopijnych ogrodów Ja codziennie rano i wieczorem robię obchód ogrodu, zajrzę kuleczkom do środka, hortkom pod listeczki, sprawdzę wrzosy, ocenię siłę wzrostu powojników, powącham lawendę, pogrożę zdobniczce na buku i inspekcja zrobiona
Trzymam kciuki za różę, u mnie w tym roku Chopin kiepsko sobie radzi.
Minimalizm z odrobiną romantyczności 22:18, 12 cze 2014

Do góry
Aga gdzie masz opuchlaki? Mam nadzieję, że tylko pod jakimiś konkretnymi roślinami? Ciężki ten rok dla ogrodników. Zima łagodna i nie wytępiła robactwa

Doczytałam teraz o różach szczepionych. One podobno zimy nie przetrwają...
Ogród niby nowoczesny ale... 22:11, 12 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Fioletowo-biało u Ciebie Ja dziś zdałam sobie sprawę, że szukam tylko bylin z fioletowymi kwiatami, reszty kolorów u mnie brak. Magda gabiony zachwycające- na każdym zdjęciu ich wypatruję

Jakoś zwariowałyśmy na punkcie fioletu... zobaczymy jak długo
Gabionami sama się na razie ciągle zachwycam...już zapomniałam jak ciężko się te kamulce układalo...
Ogród niby nowoczesny ale... 22:03, 12 cze 2014

Do góry
Fioletowo-biało u Ciebie Ja dziś zdałam sobie sprawę, że szukam tylko bylin z fioletowymi kwiatami, reszty kolorów u mnie brak. Magda gabiony zachwycające- na każdym zdjęciu ich wypatruję
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:59, 12 cze 2014

Do góry
Deszcz dopiero w sobotę między 14-20.00
Połączenie róży z lawendą zawsze wygląda rewelacyjnie, chyba taki zestaw ponadczasowy Obwódki z bukszpanu tniesz w pionie i poziomie?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:31, 12 cze 2014

Do góry
Bambusy

Donice wybierane, mierzone, oglądane po 100 razy, długie minuty spędzone na rozważaniach

I już jeden jest w donicy

Dzień pełen wrażeń,zakupy, spotkanie, radość w sercu a na koniec zostałam otrąbiona przez tiry a tu po prostu kobieta za kierownicą, która zgubiła drogę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies