Kuklik - ten wpis o tunelu też mnie zastanowił

Królowa zgodnie z opinią Kasi śmieci i nie lubi wody. Zupełnie jak mój pies.. ale ślepy ciągle w oczku ląduje..a my za nim. Dziś znów akcja reanimacja. I dziś pierwszy raz widziałam, że mój pies który nigdy do wody nie wszedł, bo się bał.... umie pływać. Pływał w koło, bo nie mógł ślepy trafić do brzegu... a na brzeg sam nie wyjdzie. Mąż z jednej strony oczka w wodzie, ja z drugiej i łapaliśmy głuptoka. Szczękał biedak zębami przez 2 godziny... ale wysuszony suszarką powoli odżywa. Melduję, że jeszcze zimno na pływanie..
Kasiu - G.H. Kern mam nadzieję, że da się poprowadzić dość wąsko, bo miejsca za wiele to on nie ma

U mnie magnolie są nękane przez przędziorki.. myślałam, że choroba grzybowa, ale to jednak przędziorki. I właśnie jego uwielbiają. Ale wiosną promanal i raz coś innego w sezonie i już nie mam z nim problemów.
Kacha, Ola, Agata, Ania - czytając o wadach tej róży duża szansa, że pójdzie w ludzi.. ale na razie daję jej szansę

Myślę tylko gdzie ja dać

Ogród duży ale nie ma już miejsca

A wsadzić aby wsadzić jest bez sensu. Jeszcze myślę...
Sebek - każdemu facetowi marzy się prawdziwa królowa
Oj nóżki mi się powoli rozgrzewają

Pies nie trzaska już zębami..... pora brać się do pracy.. od dziś słoneczko pięknie świeci ma być już wiosna..