Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

ZielonaAnia75 20:19, 09 kwi 2015

Sebek napisał(a)

O gnieździe nie pomyślałem, ale w sumie wygląda podobnie

Mój M powiada, że mam mocno wybujałą wyobraźnię - stąd pewnie to gniazdo i widzę niektóre rzeczy inaczej niż inni (a przynajmniej on )
Agania 20:43, 09 kwi 2015

Tawuły zachwycają wiosną, właśnie się zastanawiam czy one ładniejsze wiosną czy berberysy, bo równo idą
weronika77 21:07, 09 kwi 2015

Podziwiałam Twoje wiosenne kwiaty i zdjęcia.
Zostawiam pozdrowienia z wycieczki do Jerozolimy.
kwiatholandii 07:28, 10 kwi 2015

Sebku, moje lawendy wygladaja dokładnie tak samo jak Twoje. Mam ich chyba z 50 i żal mi ich stracić. Może rzeczywiście dolomit im pomoże. ps. trawa bombowa
Sebek 07:51, 10 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)

Nawet o tym nie myśl , Sebek.
Ci wszyscy, co zaczynają, potrzebują takiego zimnego prysznica i zobaczenia nie tylko PO, ale także PRZED. Że te wszystkie ogrody powstały z niczego, że robiłeś takie same błędy, że przesadzałeś roślinki nie raz, a wiele razy, że o ogród trzeba dbać i ze wszystko potrzebuje czasu. Ja oglądając twój ogród, małej Mi, Any, Danusi codziennie sobie uświadamiam, ze moje puste, gołe rabaty będą piękne, ale za jakiś czas, nie od razu. Za rok, za dwa, za ...
Te wszystkie instruktarze, doświadczalne sadzenie roślin jest naście razy bardziej wartosciowe, niż te wszystkie ładne portrety roślin.
Dziękuję za te dwa wątki, po prostu

Chyba rzeczywiście masz rację Na początku takie zdjęcia w innych wątkach tez dawały mi nadzieję, że i u mnie powstanie kiedyś ogród
Sebek 07:52, 10 kwi 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)

Mój M powiada, że mam mocno wybujałą wyobraźnię - stąd pewnie to gniazdo i widzę niektóre rzeczy inaczej niż inni (a przynajmniej on )

Kreatywna jesteś, ot co
Sebek 07:55, 10 kwi 2015

Agania napisał(a)
Tawuły zachwycają wiosną, właśnie się zastanawiam czy one ładniejsze wiosną czy berberysy, bo równo idą

Trudno je porównać Jednak w tym roku znowu przesadzałem berberysy i tak mnie ich kolce potraktowaly niemiłosiernie, że wybieram miłe w dotyku tawuły
popcorn 07:56, 10 kwi 2015

Zaglądam, pozdrawiam! wiosna!
Sebek 07:58, 10 kwi 2015

weronika77 napisał(a)
Podziwiałam Twoje wiosenne kwiaty i zdjęcia.
Zostawiam pozdrowienia z wycieczki do Jerozolimy.

Weroniko, zastanawiam się jakie zakątki na świecie jeszcze nie zostały przez Was odkryte? Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mógł tak dużo podróżować jak Wy
popcorn 07:59, 10 kwi 2015

Cudne fotki. Jaki trawnik!