Zdjęcia - temat rzeka Marzy mi się kiedyś zrobienie kursu fotograficznego, ale to na końcu "To do list" Lubię się bawić aparatem i fajne jest to, że mogę się z Wami podzielić efektami tej właśnie zabawy
Cieszę się na te Twoje donice ... Moje dojechały ... Wydaje mi się , że będą lepsze niż poprzednie dlatego , że czarne i z lepszego materiału szyte ... Zastanawia mnie jedynie , że skoro moje to Ecolite i wykonane są z włókna szklanego i Twoje również Ecolite ale betonowe to co jest prawdą a co fałszem ... hmmm ...może się nie znam
Niech Ci służą jak najdłużej , moje stare będę rozbierać w weekend
Sylwia - wydaje mi się, że ja jednak z włókna szklanego kupowałem - a wyglądają jak betonowe... Za mało na towaroznastwie się przykładałem i materiałów nie potrafię rozróżnić - nie wiem za co miałem 5
Kolejnego rozbierania współczuję... Ale będzie też okazja by zasadzić w nich nowości, które na ostatnią komunię będą w sam raz
Nawet o tym nie myśl , Sebek.
Ci wszyscy, co zaczynają, potrzebują takiego zimnego prysznica i zobaczenia nie tylko PO, ale także PRZED. Że te wszystkie ogrody powstały z niczego, że robiłeś takie same błędy, że przesadzałeś roślinki nie raz, a wiele razy, że o ogród trzeba dbać i ze wszystko potrzebuje czasu. Ja oglądając twój ogród, małej Mi, Any, Danusi codziennie sobie uświadamiam, ze moje puste, gołe rabaty będą piękne, ale za jakiś czas, nie od razu. Za rok, za dwa, za ...
Te wszystkie instruktarze, doświadczalne sadzenie roślin jest naście razy bardziej wartosciowe, niż te wszystkie ładne portrety roślin.
Dziękuję za te dwa wątki, po prostu