śliczne zdjecie, Twoje?
a połączenie może i modne. Na O wpadły mi właśnie w oko sama bym tego nie wymyśliła przecież Ale ja raczej coś wyższego ale lekkiego chciałabym za rozchodnikami, stąd pomysł miskanta
pytanie tylko, czy może coś innego jednak byłoby też ładnego?
Gdzie tam, żadnego projektu, kiedyś chciałam, ale eM mnie od tego pomysłu odwiódł bo mieliśmy projekt aranżacji wnętrz a i tak pozmieniałam, obawiam się, że w przypadku ogrodu byłoby podobnie
Ta ściana ma być dokładnie na przeciwko wykuszu, będziemy mogli na nią patrzeć siedząc przy stole w jadalni.
Miała być nawet robiona w tym roku, ale pojawił się problem z fachowcami, jedna ekipa ciągle przenosiła termin rozpoczecia prac, druga przestrzeliła z ceną i w końcu stwierdziliśmy, że damy sobie teraz z tym spokój.
Może to i lepiej, bo na przyszły rok zostanie już niewiele do zrobienia i może będzie można zrobić to z większym rozmachem.
Ale plany!!!
Ty masz jakiś projekt? ... czy sama sobie to w głowie układasz? Ja też chciałam ścianę wodną ... ale nie wiem gdzie mogłabym ją usytuować
Fajnie masz
Na razie jest plan, że będzie rósł obok rozplenic Magic Autumn, po obu stronach ściany wodnej, która mam nadzieję powstanie w przyszłym roku, bo w tym to już na pewno nie.
Chcemy zrobić gabionowa ścianę, po bokach gabionowe ławeczki i takie minimalistyczne rabaty z kolumnowymi grabami i trawami - żeby tylko pomysł został utrzymany do czasu realizacji.
Nie nooo ... żartowałam przecieżŚlicznie Ci wszystko wyszło
Tylko szkoda, ze tak mało Cię na forum...
Wiesz co, ja mam pytanie odnośnie hortensji... mam swoje limki posadzone między innymi przy jałowcach (są w pełnym slońcu od 11 do 18) i trochę przypalone liście i się tak przebarwiają (nawet zrobiłam zdjęcie) i nie wiem czy powinnam je jakoś wyjątkowo traktować, nawozić czy co ... żeby fajnie wyglądały?
A czytałaś u mnie o historiach trawnikowych - niewłaściwym ph?
Kilka dni temu podsypałam siarczanem amonu i różnica jest ogromna
Sama nigdy bym na to nie wpadła
Pozdrawiam